T72_brt KirmiziOjeli bundan bi kaç sene önce bi fotoğrafcı habersiz fotomu çekmiş bu fotoyla bi yarışmada 1. Olmuş üstünden kaç sene sonra beni bulup çok karekterstik yüzün var dedi tanıştık o gün farketmiştim daha sonra bi kaö kişiden de duymuştum ama bil bakalım bende de ne eksik popo😁😁😁 ha bide gögüscük🤪🤦♀️
KirmiziOjeli T72_brt göğüsü silikonla hallettim ben ama popo eksik kaldı ona da dolgu mu ekletsem napsam 🤣 yüz hatlarım keskin değil o anlamda dedim keskin hatları seviyorum ya benim yüzüm çok küçük gösteriyo avantajım o allahtan😅
Ecivicivokke TombulHatun Benim hedef de 60 da ondan sordum 🤭🤭 ama bunu sadece istiyorum şu an kendi kendine gitse kilolar keskeee 🙄🙄
TombulHatun Ecivicivokke takılıyorm canm ya ben burda hiç sakkamadm kilomu 😂 90dın yavaş yavaş vermeye başladım ben 86 87 filan şuanda. 69a inmek bşraz zaman alacak ama inşallah
Ecivicivokke TombulHatun zor olan herşey güzel olur bacimsu yaparsın sen ama o zaman adını tombulhatundan fithatuna çevir 🤸 bende o kilolardayim çünkü hamilelikte almadım doğum sonrası aldigim kadar
Rookie Cicis benimde sesim😫kimseye sesli mesaj göndermiyorum bu yüzden herkes alışık gerçi ama bana sonradan dinleyince bi garip geliyor alışamıyorum
T72_brt KirmiziOjeli silikon dan korkuyorum valla eşimi ikna etmeye çalıştım patlar falan dedi 😁 ama bi yandan da korkuyorum.. Daha güxel işte minyonsun
TombulHatun dolapfaresi kendime yakın kiloda biri çok sevindim valla burda heekes çıtır 😂😂 ben doğum kontrol hapından sonra çok aldım ya hamilelikte bile aşırı almadm. Ama gidecek yavaş yavaş
dolapfaresi TombulHatun bende hamilelikte 8 emzirme de 18 kilo aldım 🤦🏻♀️😂🤣 sen kaç kilosun çok merak ettim
Artiksusun Adet döneminden önce şişen göbeğimden nefret ediyorum çok geriyor beni , bide eski goguslerimi….
Antisosyalmom Cicis kilo vermek istiyorum ama hemen vazgeçiyorum göbeğim var dar giyinsem hamile sanacak insanlaeçr o derece kilomu göstermiorum ama göbeğim başıma dert
sosyolog1kadin Cicis ayy bende asla ses kaydı atamam bana da sesim tuhaf geliyor aaa bu benim sesim mi diyorum🤦♀️😂
Hestag Bende kilodan yana sıkıntı yok hatta almak istiyorum alamıyorum gögüslerim biraz büyük olsa çok güzel olurdu 😅