Deleted19 başkasına hayır yükleyen koöşu 😂
Reziliğimiiizi anlatalım
Buzlulimonatam vallahi ya Her apartmana bi tane benim gibi şart 🙃
Hdgvbh bana da oluyor ya bazen 😂
Ask_hosmus bulaşıkları yıkarken de onlar sana demiştir 😂😂
dolapfaresi o da bende öptüm dememiştir inşallah 😂😂😂
Capkinkedi 😂😂😂😂😂
mamacita 🤣🤣ay allahım
Capkinkedi o da evet geldim demiştir 😂😂😂😂
Akrep 😂😂😂😂
Akrep oda birsey mi ben oturdum yerde tvletimi yapmıstım 😂😂
Buzlulimonatam asffggg evet😂😂
Buzlulimonatam eşimle daha evlenmemistik, lunaparka gittik ve saf gibi yemek yiyip gittim. Eşim bir oyuncağa bilet aldı böyle havalanan donderen bir şeydi zar zor bindim midem feci bulandi ama kusmadan indim, indiğimde söylenmeye devam ediyordum midem çok kötü diye bunu duyan eşim durur mu sen git daha fena bir oyuncağa bilet al ben binmem diye zorlasam da zorla bindirdi 🥲 kendimi tuttum tuttum tuttum oyuncak bir durdu ben lambur lumbur kusmaya başladım eşim gülmekten yerlere yatıyor ben bir yandan ağlayıp bir yandan kusuyorum etrafıma baktım herkes kusmuştu ama avuç içi kadar kusmuşlar ben leğenlerce kustum esiminde benimde ustumuz başımız battı hala gülüyor.Bir yandan ağlayarak bir yandan kusarak arabaya kadar yürümüştüm 🥲
bitterdelisi24 😂😂😂😂 onu arkadaşım yaptı ilkokulda hemde büyük tuvaletini
Buzlulimonatam Yok arapçayla söylediğim için pek anlamadı çok şükür bazı harfleri yutarak söylüyorum 😂😂
Buzlulimonatam eşimle hep canlm aşkım diye konuşuyoruz ağzımda nasıl alışkanlık haline geldiyse, bi gün kayınpederimle konuşurken “ tamam aşkım ” demiştim.. adam da baktı bana öyle kızardı. Sonra özür diledim. Ama her defasında aklıma geliyor utancımdan yerin dibindeyim
Buzlulimonatam çocuktum bi akrabamız çok hastaydı onlara ziyarete gidecektik. Biz evden çıkmadan başka bi akraba geldi bana sordu nereye böyle die bende geçmiş olsuna diyeceğime baş sağlığına gidiyoruz demiştim anlık kadına inme indi ağlamaklı anneme gidip sordu öldümü die 😄😄😄
Buzlulimonatam Kayınvalidemle karşılıklı dairelerde oturuyoruz ben kahvaltı hazırlayıp onu da çağırmıştım. Sonra evinden birşey getirmemi rica etti ,onun kapısının anahtarını aldım kafam nasıl doluysa kendi kapalı kapıma içerden anahtarı sokmaya çalışıyorum bide hayıflanmıştım bayağı neden anahtar girmiyor diye 😄😄