Kızlar bu ikinci arabada seks deneyimimiz eşimle ve herkes bu heyecanı yaşamalı diyorum.İlkinde bi yakalanma korkum vardı ama neyse ki ıssız ve güvenli bir yerdeydik,kızımı anneme bırakmıştık zaten,arabayı deniz manzaralı bir yere çektik ve hiç gelen geçenin olmadığı karanlık bir yerdeydi.Ne olur ne olmaz diye camları da kapatan küçük battaniye,şal tarzı şeyler de aldım ben.Arabayı da tamamen sessize alınca malum klima da kapandı ama üşürüz sanarken alev alev yandık🤭Bu gece de denedik ve sanırım gerçekten orgazm yaşadım🔥Muhakkak herkes denemeli arabada yapmayı,hem doyasıya da bağırabiliyor insan,bu havalarda üşümemek bile şaşırtıcıydı.Yapın bi çılgınlık derim bu kış günlerinde😄
Araba fantezisi🔥Herkese tavsiyemdir🤭
yinehamile35 ooo iyiymiş :) genclıgımıZde yaptık araba da ya şimdi ev varken :) araba pek aklımıza gelmıyor :) biri görse falan reZillik olur heralde:)
bitterdelisi24 ya ev hep var işte arada değişiklik lazım görmeyen olcak şekilde dene derim ☺️
- Düzenlendi
yinehamile35 bebek olduktan sonra cok sey degısıyor ya.. esım arabada elımı bırakmazdı vıtes atarken bile elimi Öper bırakmazdı .. şimdi kızını öpüyo kızını bırakmıyo :) benım pabucum dama atıldı :)
bitterdelisi24 ah canım aynısı bizde de oldu eve gelince ilk gördüğü de konuştuğu da sarıldığı da kızım😂benim de pabuç dama atıldı da işte anca böyle değişik fantezi falan olursa kıymetim anlaşılıyor 😂
yinehamile35 bizde yapmıştık gerçekten çok heyecan verici. Camların buğulanması sıkıntı ama 😀 dışardan gören biri kesinlikle anlamıştır bi işler çevrildiğini 🤦🏻♀️🙊
Deleted16 valla arka cam zaten koli doluydu yan camlara şal sıkıştırdım ön cama da güneşliği koyduk e kimse de geçmedi buğulansa ne oluur buğulanmasa ne olur maksat zirve 😂😂
yinehamile35 olur mu yaa biz arka koltuğu kullanmıştık otoparktaydı arabamız koskoca BMW dikkat çekiyor baya. Bilen anlamıştır zaten 😀🤭😆
yinehamile35 benim eşim hayatta yapmaz arabada bir gören olur diye 😁 evde bile bir gözü pencerede pff bakma su pencerelere tüm seksiliği kacırıyorsn diyorum 🤣 bizim evde denize bakıyor kim gmrecekse artık aman biri beni görür diye ödü kopuyır adamın 😁
yinehamile35 bizde araba da Çok yaptık gerçekten de çok heyecanlı oluyor ben evde de çok bağırırım inlerim araba da yaparken de çok bağırmıştım sokağa yankı yapıyordu sesim allahtan ıssız biryerdi 🥳🔥
- Düzenlendi
yinehamile35 nisanliyken bizde yapardık seks değil ama sevişirdik yerimiz bile vardı 😊evlenince de gelcez buraya arabada yapcaz derdim ben istiyorum ama eşim cünüp mü gezcez kaza falan olur ölürüz bide cenabet gitmeyelim der (sanki nisanliyken cünüp olmuyordu)evde o iş biter hemen önce sen mi yıkancan ben mi der çocuğa cünüp bakcaz diye aklı çıkar içimde kaldı arabada seks yapmak🥴
yinehamile35 kız bu soğukta arabada ne fantezi? Adamın şeyi donar ya😄😄😄
yinehamile35 çocukLARI bırakabilsek ah biz neler yapacağız da. Şimdilik evde idare ediyoruz işte😅🙈 Bekarken yaptıklarımızla fantezi kuruyoruz artık 🥲
bitterdelisi24 Bu ben 😅 eşlerimiz birbirine çok benziyor bitter 😂 sarışın ela gözlü mü yoksa 😂
Deleted16 arka koltukta yaptık biz de zaten ve kimse olmayan bir yerdeydik garanti🤭
Cicis yok valla tam tersi ısınıyorsun 🤭
ZRaporu yok mu kimse ?
yinehamile35 olmaz mı var da bakmaya yanaşan yok 😁
Dolunayy evet 😂😂😂😂😂😂 tövbeler olsun :))))