Herkesin leke çıkarmada etkili bir yöntemi, kullandığı ve beğendiği bir ürün vardır diye düşünüyorum. Ben ve benim gibi arkadaşlar varsa bilmeyen bize yardımcı oluverin be hayrına..🙂 Nasıl çıkarıyorsunuz çamaşırlardaki lekeleri?

_Vega ney lekesi olduğuna bağlı😁yağ çöz kullanıyorum genelde

_Vega beyazlara çamaşır suyu. Renklilere aspirin sıkıyorum ben genelde. Lekeye anında müdahale etmezsen çıkmıyor asprinle de🥲

_Vega arkadaşında dedigi gibi ney lekesi olduguna baglı 😁 cocuklarin beyaz kıyafetleri yemek lekesi oldugunda ilk önce beyaz sabunla ılık suda çitiliyorum, sonra kücük bi kovaya ılık su ve biraz çamaşır suyu döküp beyaz lekeli kıyafetleri bu suda bir kaç saat bekletiyorum ve leke çıkmış oluyor, normal renkli kıyafetlerdeki lekeleri de yine beyaz sabunla çitileyip elde yıkıyorum önce, sonra makineye atıyorum, 60 derecede yikiyorum, leke çıkarma programini da açıyorum, vanish leke çıkarıcı kullanıyorum. Halıya birsey döküldügünde de bazen asperox bazen makine parlatıcısı kullanıyorum, hemen çıkıyor leke 😁

_Vega kızımn kıyafetlerine e bebeğin leke çıkarıcısını kullanıyorum. leke beklemişte olsa çıkarıyor. eve kendimize genel olarak a101in leke çıkarıcısını kullanıyorum. Halıda bazen asperox bazen bulaşık mak. parlatıcı kullanıyorum
        https://imgyukle.com/i/oyrOUQ

Esmerkiz bebek çamaşırında çilek, portakal, pekmez, demir damlası, yemek suları… bazen bezden sızan dışkı hatta🤷

Sedaa ss alayım bunu ben😅 teşekkür ederim

TombulHatun evet parlatıcıyı ben de bi çok yerde kullandım derz leri öyle temizliyorum mesela ama bebek çamaşırı olunca yapmak istemedim.
          E bebekten ben de alayım işe yaramaz diye düşünmüştüm fiyatı da çok uygundu tavsiye ediyorsanız denerim teşekkürler🌼

_Vega Halı ve koltukta o kadar çeşitli leke çıkarıcı kullandım ama beyaz sabundan etkilisini görmedim. Onu da misafirim varken halıya yağlı turşu olduğu gibi dökülmüştü, ben yıkamaya verecektim komşum sen bir bez biraz su birde beyaz kalıp sabun getir dedi bir kaç dakikada o lekeden eser kalmadı. Öylelikle keşfetmiş oldum.
            Bebeğimin kıyafetindeki lekeleri dalin sıvı deterjanla çıkarıyorum elde yıkayarak sonra makineye atıyorum.
            Kendi kıyafetlerimizdeki lekeleri yağlıysa bulaşık deterjanı değilse farmasi leke çıkarıcı yada beyaz sabunla çitileyerek çıkarıyorum.
            Kapı cam kenarları arap sabunuyla, duşakabin tezgah dolap gibi yerlerde oluşan izleri kararmaları da çamaşır suyuyla bekleterek hallediyorum. Kireç izlerini de çok arayı açmadan düzenli temizlemek her temizlik maddesiyle iş görür. Porçözün spreylerini kullanıyorum memnunum ☺
            Ha birde kolonyanın da leke çıkarıcı özelliği var, mürekkep izlerinde özellikle. Dağılma riskine karşılık bol döküp sonra hemen suya tutmak gerekiyor.
            Genel olarak en önemli püf nokta bir şey döküldüğünde kurumasını beklemeden erken müdahele etmek. 💁🏻‍♀️

_Vega bende ucuz işe yaramaz demiştim ama yorumları çok iyiydi aldım valla yakalıktaki kurumş yemeği bile çıkardı. Hatta benm kendi leke çıkarıcım bitince eşimin pantalonndaki kurumuş kuş pisliklerine sıktm onları bile çıkardı 😂😂😂

_Vega vanish koala tavsiye ederim toz olanı kullanıyorum ama sıvı olan çok daha iyiymiş lekenin üstüne döküp haffi çitileyip en fazla 5 dk bekleteceksin sonra hopp makineye at 😃

_Vega hafif lekelerde arap sabunu ağır zor kekelerde çif sprey kullanıyorum kırmızı olan

_Vega Finişh kosla leke çıkarıcı kullanıyorum mecbur kaldığımda ama farmasinin leke çıkarıcı sıvı deterjanı ve çok amaçlı temizleyicisi i şiddetle öneririm.