Kizlar eşim sözde is yerinde tuvalette sigara içerken malum bölgesine kül dökülüp yanmış mercimek kadar bir alan tam da afedersiniz baş kısmı 🙄 Bu bana bir garip olay gibi geldi pek inanamadım gösterdi en son ama yine de içimde kaldı bi şüphe işte 🧐

Kahvelii tuaf ama gerçektir eşiminde yanmıştı sigarayı klozete atarken🤣🤣🤣 bende çok korkuyorum bağzen sigara içiyorum wc de😁

Esmerkiz üni ye giderken sigara içen bi arkadaşım vardı, sigarıya ters tutmuş yanlışlikla yanan yer diline değmiş 😂😂 dili yanmıştı, gözümle görmesem inanmazdım ama olay yanımda olunca insan bazen sakarlık yapabiliyor, tuhaf ama gercek 🤷🏻‍♀️😂😂

Deleted11 sigara degil, kek yap 😂😂 ben kek yapacam şimdi, canım çekti 🤣

Sedaa daha dün tatlı yaptım 😂 akşam eşime yaptırırım yarın için 😂😂

Deleted11 benim eşim de yemek yapar bazen ama kek pasta felan yapmaz, yemezde zaten, sevmez. Cocuklarla ben yiyorum yaptigim keki genelde 😁 eşim anca hazır tatlı alır gelir. Dün haberlerde bülent ersoya yapılan baklavadan çam ağacını görünce canım tatlı cekti demiştim, kesin bugün tatli alır gelir 🤣

Sedaa Hazırda alıyor ama gece canı tatlı istedi mi kalkar yapar hiç üşenmez maşallah 😂 benimki 1 2 dilim yiyor gerisini ya iş yerine götürüyor ya apartmandakilere veriyor. Yapmak hoşuna gidiyor sanırım 😂

Deleted11 ah ahh keşke benim eşimde tatlı yapsa 😂 benimki tatlı sevmiyor ya, sevse yapardı belki 😅 bazen akşam cani tatli cektiginde muz doğrayıp üzerine bal döküyor, öyle yiyor, bana da yediriyor 😅🤣