bayangamzelili Eşimle aramda 8 yıl var ben 24 eşim 32 yaşında 2 .5 yıllık evliyiz 15 aylık bir oğlumuz var ❤️
Ysmn34 bayangamzelili 2 yas var ben 34 eşim 36 Nisan da 11 yıllık olucaz 8 yasında Kızım 2 yasında oğlum var
Blondie bayangamzelili Ben 21 eşim 26 3 senelik evliyiz 2 yaş 4 aylık kızım var 2 aylıkta oğlum var♥️
Deleted16 bayangamzelili Ben 25 eşim 29 olucak . 1,5 yıllık evliyiz. Çoğunlukla çocuk gibidir ne zaman büyüceksin derim hep 😀 ama bu yönünü de çok seviyorum 🥰🙏🏼
Cicis bayangamzelili Eşimle aramızda 13 yıl fark var. Ben 23 , eşim 36 yaşında. Aşığız aga😍😍 3 yıldır evliyiz
Ask_hosmus bayangamzelili ben 23 eşim 27 yaşında 4 yaş var aramızda 4 buçuk yıllık evliyiz, 2 oğluşumuz var diğeri de yolda🤷♀️😂😂
deleted77 bayangamzelili ben 30,5 eşim 35,5 😁 yaklaşık 6 yıllık evliyiz bir tek bir üçüz dört bebeğimiz üçte köpişimiz var ✨🙏🏻
Cicis deleted77 maşallah allah nazarlardan saklasın. Üçüz mü bebekleriniz? Tek yumurta üçüzleri mi? Ben çok severim ikiz, üçüzleri🥰
bayangamzelili deleted77 maşallah toplam kaç çocuk üçüz mü sadece dört olan ne toplam 7 çocuk mu maşallah 😊😊
bayangamzelili Nazen 2 yaş diyince direk sendromu geliyor aklıma Allah kolaylık versin huzurla büyür inşallah 🙏
ilaydaelcin bayangamzelili ben 22 eşim 27 yaşında 🥰 aramızda 5 yaş var, bizim de bebişimiz henüz yolda 🤍