• Muhabbet
  • 37 haftalıkken açılması olup doğum yapanlar

Merhaba hanımlar 37+5 haftalığız bi kaç gündür sancım kasılmam oluyordu dün kontrole gittiğiimde su seviyesinin azalmaya başladığını söyledi doktor
Bebeğim gelişimi iyi olduğu için doğum olsa da korkma dedi dün gece sancım tuttu biraz suyum da geldi bu sabah hastaneye gittin nst de sancı çıktı 2 cm de açılmam vardı yarın gel 4 cm olduysa yatış yaparız dedi benim gibi olanlar o gün içinde doğum yaptınız mı doğumunuz kaç saat sürdü suni sancı aldınız mı anlatır mısınız rica etsem ❤️

Hs1234 ay aynısı eşimin kuzeninde oldu fakat onu iğnelerle geciktirdiler.açılmalarınız bile aynı. Normalde bu Cumartesi doğum yapıcaktı ama ertelemişler . Bu kadarını biliyorum. Endişelenme hiç korkma 🙏🏼😘

Deleted16
      Niye geciktirdiler peki 37 hafta olunca normalde tehlike kalmıyo erken doğum sayılmıyo
      Benim 37+5 ama boyu kilosu önden gittiği için doğsa bile sıkıntı yok dedi sanırım

Deleted16
        Anladım, şükür ki şuanlık herhangi bi problem görmedi doktorum teşekkür ederim 😊

Hs1234 tam 37de dogum yaptim suyum azalmis bebegimin gelisimi durmustu bi iki hafta hic kilo almamisti. Acil doguma aldilar 2-3 cm acilmam vardi oglen 1 gibi suni verdiler aksam 17.20de dogum yaptim bebegim 2800 kgdi ama hic bir sıkıntı yasamadik cok sukur kuvoze falan da girmedi. Su an 9 buçuk aylik 😍 saglikla al kucagina

Hs1234 amniyon sıvısında sızma meydana geldikten sonra muhtemel Doğuma alıyorlar sizde açılma da söz konusu olduğu için doktorunuza gitmekte vakit kaybetmeyin derim, kendi sancınız olmazsa sunni uygularlar + epidural de isteyebilirsiniz stres yapmayın akışına bırakın sağlıklı doğumlar 🤗

Hs1234 suyun gelmiş neden gönderiyor seni eve normalde su geldiği zaman yatış verirler eee nst de. De sancın çıkmış yatış yapılması lazımdı, evin yakın mı hastaneye canım?

Hs1234 Ben 38+2 de yaptım çok şükür herşey yolunda sizde saglikla alın bebeğinizi kucağınıza

Hs1234 Ben 37.haftada normal doğum yaptım. Sancım başladı sonra nişanım geldi hastaneye gittim ertesi güne kadar kendi sancımla durdum sonra doğum yaptım. Haftasından dolayı bir sıkıntı olmadı..

Ask_hosmus
                  Suyum birden gelmedi sızıntı şeklinde geliyo hâlâ bebeğin su seviyesi iyi ve evet evim yakın diye ondan gönderdi tabiki su birden gelirse gece gidicem 😊

Hs1234 37.haftafa doğum yaptım 3 cm acilmam varmış .3.360 doğdu 51 cm. Valla benimde aynı sizin gibi oldu ben anlamadım hatta akıntı sandım baktılar suyum gelmiş ben zaten sezaryen istiyordum hemen apar topar doğuma aldılar.

Hs1234 36 haftalık doğum yaptım 1 cm açılma vardı belki durabilir dedi doktorum ama bebiş durmadı suyum geldi 2 cm olmuş yatış verdiler hastanede sabaha kadar sancı cektim 3 cm oldu sabah 6 da suni sancı verdiler ve 9.20 de oğlum doğdu şükürler olsun hiç korkma bence 37 haftalık gayet iyi benim bebeğim küvözde kaldı 15 gün tek sıkıntı oydu seninkinde o sıkıntı da olmaz inşallah 2700 kg dı 2500 kg ile hastaneden çıkış yaptık 15 gün sonra sağlıklı sıhhatli ve kolaylıkla kucağına alırsın inşallah