Kizlar ilk defa örgu örcem. Ama neler yapabilirim? Ne tur boyle kolay, hizli bisiler yapabilirim. Patik yelek kazak vs zor onlar ya

Bende hiç bilmiyordum geçen sene heveslendim lif yaptım.YouTubedan bakabilirsin canım.Kolay lif modelleri yaz çıkar☺️

Meleklerinruyasi en basit lif yapabilirsin, sonra motif motif battaniye yapabilirsin, cok zevkli örgü ya. Ben cok seviyorum ☺ bende şuan iğne oyası yapıyorum. Normal tığ oyası da yapıyorum arada bazen. Kapalı oldugum için tüm yazmalarımı kendim işledim ☺ bazen görümcelerime hediye veriyorum. 😁 yelek kazak gercekten zor. Ben örgüyü cok sevdigim halde bi keresinde kendime yelek işledim. Kücük yapmışım. Kızıma vericem büyüyünce giysin 🤣

Meleklerinruyasi Örgünün her türlüsü severim yaparım.. başta motif örerek başlayabilirsin 😍 Ben şuan bebeğime amigurimi, kazak örüyorum 🌸 elin alıştıkça daha da güzelleştirirsin💖

Meleklerinruyasi bende orguyu çok severim bende patikciyim. Yıllardır patik orerim sipariş üzerine harçlığımı çıkarıyorum hemde çok seviyorum ormeyi terapi gibi biri cildirtinca alırım elime hemen ipimi tigimi rahatlatıyor beni

Meleklerinruyasi Bebeğinize düz örgü ile boyunluk örerek başlayabilirsiniz en kolay va çabuk bitirebileceğiniz o olur. 🌸 Kışın örgü örmeyi çok severim, geçen kış zar zor renkli bir çorap ördüm, atkı şapka takımı örüp yetimhaneye göndermiştim bu yıl kızıma örmek nasip oldu vakit buldukça, güzel bir uğraş☺