İdrarım çok açık sarı aşırı böyle parlıyor bi de :) yumurtam çatlayalı 7 gün oldu . Gebelik olabilir mi acaba ?
Çok Açık sarı idrar rengi hamilelik mi ?
Sadece idrar açıklığı ve parlaklığı ile bilinemez ki gün icind4 benimde idrarım cok acik oluyor parlak oluyor
Bal_kizin_annesi ama benim hiç bu kadar açık asla olmazdı .
Erkek bebek. (Beklediğin cevap bu olmalı 🙂)
Ama gün içinde çok su içersen idrarın rengi açık sarı olur veya az su tüketirsen idrar rengi koyulaşır. Ayrıca gebelik olsa dahi hemen idrar rengi belirmiyor. Oğlumda ilk günden doğuma kadar şeffaf sarıydı ama kızımda ilk 4 ay açık sarı sonrasında koyulaşmaya başladı.
SuperAnnee canım bugün 1 bardak içtim çok su içmedim . O yüzden şaşırdım . Rengi böyle açık sarı baya içine bişey katılmış gibi bulanık bi de
Roselove İnşallah beklediğin haberi alırsın tez zamanda hayırlısıyla seni çok iyi anlıyorum. Bende bi ara hamile olanın kirpikleri birbirine yapışırmış diye her sabah kalktığımda kirpiklerimi kontrol ediyordum 😄 Ama bu kadar kafaya takmak iyi değil inşallah düşündüğün gibidir bi erken gebelikte testi dene istersen
Roselove test alıp denesen veya hastaneye gidip kan tahlili versen belli olur Aslında. Hakkında hayırlısı..
SuperAnnee 5 günüm kaldı reglmi bekliyorum hayırlısı inşallah
Roselove genelde gün içerisinde az su içtiginde sarı oluyor idrar diyebiliyorum
Roselove c vitamini fazlalığından da olur