Yamuk çay bardağım elimde boş boş televizyona bakarak girdim yeni yıla😅 Kocam maalesef işi gereği yanımda değil. Oğluşum uyuyor. Ayyy kız vallaha yazık bana🥴. Siz neler yaptınız ya da yapıyorsunuz 😉🔥
Naptınız kıslaar🥴
Capkinkedi bizde az önce fanfinfon yaptık yeni yıla giriş😄😄😄
- Düzenlendi
Cicis kıskandım 😥 Kız ben kocamı özledim yaaaa🤧😂 Tüm yılın böyle geçer inşallah 😂😉🔥
Capkinkedi aynen öyle eşim yanımda değil kızçelerim le girdim yeni yıla
Twogirlmom kader ortağım😂
Capkinkedi mekandan çıktk eve geçiyoruz evdr devam kuzenlerle 😂😂
TombulHatun benimki ‘hayatlar’ kısmı mı oluyor 😂😂
Capkinkedi kız bendeki cesaret 10 aylık çocukla dışardayö hayatmda ilk defa yılbaşnda dışardaym 😂😂
TombulHatun 😂. Bende şu an Seda sayan nasıl bu kadar fit diye düşünüyorum kız sen ne diyorsun 😂😂
Capkinkedi kız kendi hep diyo açım aç diye ondan fit o 😂😂😂
TombulHatun Vallaha mı duymadım kız ben onu kaçırmışım😂😂. Yahu yeter alın beni burdan koyun rakı masasına ben kocişkomla kadeh tokuşturmak istiyorum. Bu ben diğilimkiğğğğğ😂😂
Capkinkedi bendr kocişkom be kuzenlerle kola içeyim 😂😂😂
TombulHatun kuzenler gidince kolanın yerini başka şeyler alsın. Bu saatler tam değerlendirmelik. Hele de çocuk fosur fosur uyuyorsa😂🔥
Capkinkedi eşim 11 de vardiyadan geldi çocukları da uyutmadım ailecek sarılıp birbirmizi öperek girdik yeni yıla♥️😍
Capkinkedi ahh ahh aynen öyle isterdim ki felekten bir gece olsun 😒
dolapfaresi Yaaaaaaa ben bunu da kıskandım😥 çok tatlısınız ailecek geçireceğiniz güzel bir yıl olur inşallah 🥰❤️
Capkinkedi Pek söylenmez ama namazımı kılıp eşimi ve kızımı öperek girdik. Bu günlerimize de bin şükür 🤲🏻❤️
Twogirlmom Di mi kız sosyal medyada görünce nasıl kıskandım anlatamam😏
- Düzenlendi
Deleted83 Huzur dolu bir yıl olur inşallah ne güzel ailecek girmişsiniz🥰❤️ Eşim yok diye bir yanım eksik gibi az bişey zoruma gitmedi desem yalan olur😏
Capkinkedi inşallah bizim mutluluğumuzun iki katını size nasip etsin inşallah 🙏