• +18
  • Eşim gecelik giy diyor ?

Limonlupopkek ona rağmen aldın ve cidden farklı etkisi oldu demi şu sıra almayı giymeyi çok istiyorum lakin karşı taraf sevmiyorum diyo 😅 ona rağmen alıp şaşırtsam diyorum

Birmelekannesii benimki de öyle bu mağaza çok pahalıdır diyorum olsun gir gir diyor. Hatta bi kere beraber girdik ay dedim pahalı yok hiç bişey değil bu fiyat diyor 🤣🤣 ben seçemiyorum model

Roselove benimkine fark etmez yeter ki ihtiayacı gözüksün gecelik mecelik boş işler sevmem zaten😂

Ozge49595 valla benim de evde ergen bir oğlum var çok istiyorum gecelik giyeyim evde dolanayım ama olmuyor, çocuklar büyümeden giyinin valla ilerde istesende giyemiyorsun ki🤷‍♀️🤷‍♀️

Roselove ay ben hiç acımıyorum ya özellikle intimissimi den falan alıyorum 🤣 ama oda hiç acımıyor geceliğe verdiği paraya başka şeye isteyince mırın kırın yapar ama geceliğe ne verirsen ver 🤣

Roselove zaten bitecek diyip hiç ilişkiye başlamayalım 😂😂 giy diyorsa giy bacım bize sormana ne hacet😂

Birmelekannesii aynı aynı hiç acımıyor başka şeye gelse laf eder ama ne olcak ki al al diyor geceliğe bi de ucuz diyor pahalı fiyat söylesemde bunların aklı nasıl çalışıyor ya 😀

Roselove valla canım çocuklar büyüynce herşey zorlaşıyor, gece uyumuyor ses çıksa noldu diye sesleniyor, eşimle kardeş olduk neredeyse 🤭🤭

Popy_ bence alip bir dene. Erkder( en azindan benim esim)basta yok deyip sonra vazgecemiyorlar

Roselove napalım bacım şimdi nasıl öneride bulunalım sen giyme eşin mi giysin diyelim hevesin yoksa 😅

Limonlupopkek valla almayı çok istiyorum her alıyim dediğimde yok sevmiyorum der 🙄 dur bende Bi sürpriz yapam sağol canım gaz verdiğin için😅

Ozge49595 kıız senin halin tam profil foton gibi olmuş. Yeminle gözümde canlandın😂. Accık silkelen kendine gel😂

Lagosiyawo sen şimdi sayfanda bişeyler sormuşsun ya insanlar ne yapsın bez değiştirmeyi falan biz mi değişterelim ?

Dolunayy ne güldün gülüm 😁 biz küçük şeylerle mutlu olan insanlarız yalan mı?😂

Roselove o farklı bu farklı bi konu orada fikir alınabilecek çok nokta var belki benim bilmediğim başkasının bana doğrusunu söyleyebileceği ortak bi payda .. ama sizde tek seçenek var eşiniz istiyor sizin hevesiniz yok bizlik ne var bunda ? Ayrıca şaka amaçlı yazmıştım hemen taarruza geçtin 🤦🏼‍♀️

Roselove tam tersi bende giymek istiyorum eşim izin vermiyor ya üşütürsün diyor yada sana pijama takımları daha çok yakışıyor diyor 😑