Kızlar aldatilmanin affı olmaz ekonomik özgürlüğüm var. Kocam beni bizim paramızla yanımızda çalışan kizla aldatmış tensel temas yokmuş mesajlarını yakaladım ben. Aramızda ne cinsel problem ne anlasamamazlik vardı. Sabahtan beri çok kötüyüm fikirlerinize cok ihtiyacım var eşim yalvarırım ben bitirmek istiyorum eşim yalvarıyor ne okur yardım edin

Bir de bebegim var kimseye anlatamam mantıklı önerisi olan var mi

Beybibeybi İnsan yaşamadan tam anlamıyla bilemez ama canım ben olsam hazmedemezdim herzaman aklıma gelirdi ama bosanirmiydim şuan bosanirdim diyorum .ALLAH göstermesin o durumda olsam ruh halim ne olurdu bilemiyorum .kalbinizi dinleyin aldatmanın affı elbette olmaz…..

Beybibeybi cinsel temas olmadığını nereden biliyorsun? Seni aldatmış bi insanın dediğine mi inanıcaksın, bide yanınızda çalışan kızla sizin paranızla! Aranız da bir sorun da yokmuş peki aldatma sebebi neymiş beyefendinin( lafın gelişi beyefendi dedim) , bence cezalandırmalısın ki bidaha bu saçmalığa yeltenmesin

Arkadaşlarıma anlatamam aileme de anlatamam. Kızlar sagolun yazın okuyorum hepsini fikir verin bana. O kızla yuzlesecegim

Beybibeybi fiziksel temas olsun yada olmasın aldatmanın seviyesi olamaz. Mesajlar nasıldı peki? Bir de eşiniz mi dedi temas yok diye. Emin olun bazı erkeklerde (ki böyle kişilere insan gözüyle bile bakamıyorum) yatakta basılsa da aldatmadım diyebilecek pişkinlik var. Aldatan çoğu erkek de kesin olarak yapsa da yapmadım der. Siz ne düşünüyorsunuz bu durumda? Yani affedebilecek misiniz eskisi gibi kocam diyip mutlu olacak mısınız? Hislerinize göre hareket edin ve iyi düşünün derim dünyaya 1 kez geliyoruz ve hak ettiğimiz gibi en güzel şekilde yaşamalıyız

Beybibeybi eşin numarasını değiştirsin kızında saçını başını yol yüzleşip ne yapıcan sana kocanla ilişkim mi vardı dicek, saçını başını yok esnafa rezil et

Mesajlari yakaladım tamam tesadüfen. Bebegim kuzum 💋💋 bu şekilde mesajlar. Ben ayrılmak istiyorum yüzüğünü çıkardım zaten mesajları okuyunca. Ortada hiçbir şey yok boşluğa düştüm falan filan diyo. Nasil başladı dediğimde aslında başlayan bir sey yok diyo. Kız benim mutlu olduğumu onunla sonunun olmadığını biliyor dedi çocuğumu ne kadar sevdiğimi biliyor dedi hiç inanmıyorum allah bir dediğine inanırım artık ortada bebegim var ekonomik gücüm var toplum baskısından çekiniyorum ama hata yapan ben değilim o o utansın bebegin için affet diyor kayinvalidem kayinpederim canim cok yanıyor kalbim eridi

Beybibeybi hee ayrılmak kafanda yok diye ayrıl demedim o yüzden sana, koy götüne tekmeyi o zaman sürünsün pezevenk, elalemi ilgilendirmez senin boşanman ailene git boşanıcam de ama kesin boşanacaksan yap bunu, geri döneceksen eğer Bi anlamı kalmaz, ama o kızın saçını başını yol hıncını al ondan rahatlarsın biraz da olsa

Beybibeybi biraz daha geç fark etsen cinsel temasta olurdu. O niyete girilmiş zaten. Affedersen nasıl olsa affeder diyip tekrar devam da eder. Ayrılmak kolay değil hele de ortada çocuk varsa. Ayrılmayı gözüm yemiyor dersen gözünü iyice korkutman lazım. Bu nasıl olur dersen mahkemeyi açıp göz dağı verip çok yalvarırsa çocuğum için mahkemeyi geri çekiyorum diyebilirsin ama bu olay sende güven problemi yaratacağı için de sağlıklı bir evliliğin olmayacak. Bunları iyice düşünüp ona göre karar ver en nihayetinde biz ne dersek diyelim hayat senin karar senin.

Beybibeybi eşinin ailesi tabiki öyle diyecek çünkü öncelikle oğullarını düşünürler seni değil 😏 aldatan sen olsaydın oğullarına karını bebeğiniz için affet oğlum diyecekler miydi? Bunu kesinlikle sor onlara ve samimi cevap versinler… aynen öyle hata yapan o utanması gereken de o. Zaten ilk yalan bu oluyo duyduğuma göre. boşluğa düştüm ben ben değildim sanki kendi yapmamış gibi. Peki kızla konuştunuz mu acaba o ne diyecek bu duruma? Belki ondan daha farklı şeyler söyleyecek.. O kızın yaptığı da tam bir pisliklik tabi ayarı belli evli olduğunu biliyor birde ama o onun sorunu yaptığı kötülüğün dönüşü bir şekilde olur.muhattabın eşin seni aldatan eşindi o sadece bir aracı..İçinde bu olduktan sonra ha o kız ha başka kız.

Eee bi sebep yoksa neden aldatmıs adi köpek bunun sonu cinsellikti bence.. hangi cesaretle kuzum ve öpücük atmış yelloz?? Kaynanan tabi alttan al dicek aynı seyi sen yapsan kıçına tekmeyi ilk onlar atardı… bence topla esyalarını ananlara git biraz burnu sürtsün bu kadar kolay olmamalı… ne namussuz karılar var evli çocuklu adama yazıyolar..gerçi asıl namussuz kocan olcak şerefsiz. Ay çok sinirlendim

Beybibeybi Rabbim yardımcın olsun öncelikle kuzum ben aynı durumda olsam ne yapardım inan bilemiyorum kalbinin sesini dinle derim sakin kafayla karar al herşey gönlünce olsun

Beybibeybi valla eşime hep derim beni aldatirsan seni rezil eder bosanirim die aslada affetmem demişimdir ama size bisey diyemem sonuçta bi kere yapan hep yapar derler

Beybibeybi bu şüpheyle yasanilmaz.. hani siz bilirsiniz ama affederseniz ömür boyu diken üstünde olacaksınız güven olmayacak. Güven gidince sevgide saygıda kalmayacak zamanla. Gerçekten şüpheyle yaşamak çok zor

Hazmedilmesi çok çok zor birşey. Affetseniz bile artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak.

Beybibeybi böyle konularda yorum yapmam pek çünkü insanlar duymak istemedikleri şeyler söylenince farklı tepkiler veriyor öncelikle hiçbir zaman aralarında tensel temas olmadığını bilemiceksin hep içinde şüphe kalacak kaldıki buda önemli değil benim için konuşması bile boşanma sebebidir hazmedemem ben kadın olarak namusumla şerefimle evimde çocuklarımla birlikte yuvama sahip çıkıyorsam kocamda uçkuruna sahip çıkacak böyle şeylerin affı olmaz yine söylüyorum bu benim fikrim unuturum affederim yok sayarım diyebiliyorsan sanş veririsin ama zordur hazmedilmez böyle şeyler