Merhaba. Hiç yakın arkadaşım olmadığı için buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Eşimle ailesi (annesi) yüzünden sürekli tartışıyoruz. 4-5 aydır belki daha fazladır birbirimize dokunmadık. En son 2 gün önce tartıştık ve sana olan cinsel duygularımı bitirdim dedi bana. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Ygtsyma üzüldüm boyle olmasına telafi etmeye çalış canım kapınızı kapatınca kayınvaliden dışarıda kalıyor nihayetinde senin annen şöyle dedi bunu yaptı deme erkekler annelerine laf söyletmez kayınvalidenle sorununu kendin coz eşini katma işin içine canım inşallah toparlarsınız 😊

honeyland tam 4 yıldır mücadele ediyorum kendi sorunumu kendim çözmeye çalışıyorum ama nafile. Benim kayınvalidem anlatılmaz yaşanır bir insan. Eşim de yıllardır annemle iyi olmazsan benimle de olamaZsın kafasında

Ygtsyma en kötü cevap susmaktır hiç konusma yüzüne bile bakma , bisey sorunca cevap ver ama asla sen sohbet açma, hafif durgun dur ama çokta üzgün durma ,yatakta arkanı dön yat ,

Ygtsyma o zaman anasının dizinin dibinde oturaymis. Elin gül gibi kızının canını yakmasaymis. Bunlar iflah olmaz bir ibneler. Böyle erkeklerin duzeldigini görmedim. Allah kolaylık versin

Ygtsyma o zaman bok mu var mista evlenmis bu nedemek simdi

Tinkerbell gerçekten böyle yaşanır mi? Okurken bile kendime haksızlık etmişim gibi hissettirdi. Kendime bunu yapmam

Tinkerbell bende diyorum ne o lafı duyarim ne de yüzüne bakarım. Dört beş ay cinsellik olmayacak. Kavga gürültü kıyamet . Ben niye çekeyim ki. Annesi adam edememiş ben niye ugrasayim. Kimsenin egitemedigi it için emek veremem. Gençliğime yazik