Kizlar merhaba bir soru sormak istiyorum bilenler cevaplarsa sevinirim
Kadin adetliyken esini elle yda oralle rahatlamasini saglarsa gusul almasi gerekirmi

Meryemali sizde rahatlıyor musunuz? Bence almak daha güzel olur. Cünüp olmakla adetli olmak aynı şey değil. Adetliyken abdest kabul olmuyor diye bişey yok yani

prenses88 Adetliyken nasıl abdest kabul olmuyor kız oluyor tabii ki. Abdest alıp namaza oturup (namaz kılamaz) tesbih bile çekebilirsin. Bir ili dua yı yine okuyabilirsin. Allah dinimizi bu kadar zorlaştırmadı bize 😀

Meryemali Eğer eşin de seni eliyle tatmin ediyorsa ve sende orgazm oluyorsan evet adetli bile olsan cunupluk için gusül gerekiyor. Ama sadece eşine yapiyorsan ve sadece Esin bosaliyorsa gerekmez

Meryemali eşinle belden altın örtülü olduğu sürece adet döneminde her şekilde rahatlatma sağlayabilirsin eşinle ilgilenmek günah değil sadece belden altının örtülü olması ve oradan herhangi bir teması olmaması gerekli, sen bu işten zevk alıp senden zevk suyu gelmiyorsa abdest almana gerek yok ancak, senden de zevk suyu geliyorsa adet hali ile cünup hali farklıdır gusül almak gerekir 🙂

Meryemali ya adetliyken evet kabul olmuyor abdest ama genede için rahat olsu istiyorsan al abdestini annem küçüklükten alışkanlık yaptırdığı için bana muhakkak adetli bile olsam abdest alıp çıkarım ben alıyorum şahsen 😂😂😂

Meryemali eğer sen boşalmadıysan almana gerek yok neden alasın ki

Roselove Canım 5 vakit namaz kılan biri regl döneminde namaz kılamayacağı için abdest alıp tesbih çekmeli 5 vakit. Yine dualarını edebilir. Öncesinde de normal sürecinde ki gibi abdest almalı. Geçersiz falan diye kızın aklını doldurmayın benim amcam imam.!

Deleted16 asıl sen kızın aklını karıştırma dayın mj amcan imam diye biz cahilmiyiz benimde abim imam ne olmuş yani ? Adetli kişinin gusül almasına gerek yoktur . Aç internetten oku iyice ondan sonra ahkam kes . Sanki biz dinsiziz . Akraban imamsa sen imam Mısın ?? 5 vakit namaz kılan biriyim ve adetliyken gusüle gerek yoktur . O zaman herkes günaha giriyor bunu diyorsunuz siz

Roselove 🤣 sen abdestten girip gusülden çıkmışsın. Keşke Hz.Meryemin hayatını hadislerini vs okusaydın da öyle konuşsaydın. Bi yazılanları oku bakalım gusülden bahsetmiş miyim ben. ? 😀 Abin sana öğretsin söyle de . Kadın eşinin cinsel organına dokunmuş. Sonrasında abdest alması gerekiyor mu gerekmiyor mu ? 😀 Dini ben sana öğretemem zaten Allah Kuran-ı göndermiş açar okursun tekrar 😘 sinirlenme annem 😀😘😘

Deleted16 adetli olan bir kadının kocasıyla sevişmesi sırasında boşalırsa dahi gusül almasına gerek yoktur isterse gusül alabilir fakat yıkanması farz değildir çünkü adet olması zaten cünüp olması anlamına gelir yıkanması ile cünüplük kalkmaz isterse yıkanır isterse yıkanmaz adetin bitmesine bekler.