Fatos36 Merhaba ☀️ yazın 2 ay türkiyede kalıcaz Allah nasip ederse. Oğlum o zamana 1 buçuk yaşında oluyor. Hangi sütü öneriyorsunuz ? Pınar ? Torku ? İçim ? Teşekkürler cevaplarınız için ☺️
Lavinia_ Fatos36 merhabalar kizim 2 yaşın da 1 yaşın dan beridir dost günlük süt veriyorum çok memnunum ☺️
bayangamzelili Fatos36 15 aylık oğlum süt içmiyor anne sütü alıyor ve yemeklerini yiyor bir kaç kere denedim içmedi süt kefir denedim içmedi tatlılarda muhallebi sütlaç gibi şeylerde tükettirmeye calısıyorum bende sıkıntı olur mu sizce
TombulHatun Lavinia_ benm kızım daha 10 aylık ama bende merak ediyorum dostun devam sütü de var onu mu almak lazm yoksa normal süt mü 😂
Lavinia_ TombulHatun yok canım normal şişe gibi olanlardan var ya günlük süt diye bim de satılıyor ondan alıyorum hep
Deleted11 TombulHatun devam sütünü kızım hiç sevmedi kuzum, bize belediye süt kuzusu getiriyor o çok iyi ama bitince bende dost alıyorum kızım seviyor ☺️
TombulHatun Lavinia_ Deleted11 ya bizim doktor birden sonra mamayı bırakırız güzel yiyo emmeye de devam ediyo. devam sütü içer demişti. Ben de bilemedim hangisini almak gerekir. Belediye sütü 3 yaştan sonra veriyor diye biliyorm değil mi 😂
Fatos36 Oğlum şu anda devam sütü içiyor, ama nisan ayında normal süte geçmesini isterim ordada kolaylık olur inek sütüne alışkın olur en azından tabi isterse
Nazen Canım biz mama tüketiyorduk 1 yaşına geçtiğinde gündüz SMA mama akşam ve arada biberon istediğinde pınarın devam sütü var ondan verdim seviyordu şimdi yurt dışındayım normal sütle devam ediyoruz
bayangamzelili Fatos36 ekstra vermek gerekiyor mu diye tereddüt içerisindeyim çok şükür yetiyor ama insan acaba içmelimi diye düşündüm