• Muhabbet
  • Eşiniz sizi aldatı pişman olup özur diledi affedermiydiniz??

Aldatır aldatmaz bilemeyiz tabi kimi kesinlikle aldatmaz der kocası için kimisi aldatıyır ama affederim der. Herkesin yaşantısına göre bu durum değişiyor bence. Kimi insan çocugum var der gidecek yerim yok der affeder kimi insanın arkası vardır umrumda olmaz der yediremez afetmez. Kızlar Allah korkusu olan ALDATMAZ. eşinizin dinine bağlılığını Allah korkusu olup olmadıgını sınayın. Bu dünyanın nefsine mi kapılmış yoksa ahireti için mi yaşıyor? O zaman başınıza gelip gelmeyecegini zaten anlarsınız. Evli olup da eşini aldatanın ahirette hesabı çok çok büyüktür. Rabbim kimsenin başına vermesin. Başına gelenlerede büyük sabır dayanma gücü versin.

Aslican ben küsüyorum surat yapıyorum üstüne birde hesap soruyorum kimdi diye 😂

Esmerim yorumu güzel ama ben de çok görüyordum yorumlattım gerçekte kocanız size çok sadık biri olacak diyor

Lalala affetmekle hata yapıyorsunuz bir kere yapan adam yüne yapar ! Üzülen sadece siz oluyorsunuz

10 gün sonra

Ben afetmezdim midem almaz dokunmayı gectim yuzunu görmesemde aklımdan cıkmazdı anında bosanır kapının önüne koyarım kendi ayaklarımın uzerinde duran biri olarak bu saygısızlıgı hazmedemem kimse bulunmayan hint kuması degildir

Aslican Aynen bende öyleyim sonra sen niye triplere giriyorsun diyor bende Aldatın ya beni rüyamda ondan diyorum hep görürürüm zaten 😂

Benim de tam tersi hep eşim rüyasında ben onu aldatırken görüyor😂 Benim de zaman zaman görmüşlüğüm vardır ama bunlar hep kaybetme korkusundan kızlar.Böyle bişey olursa ne olur acaba diye 1 kere bile düşünmüşlüğünüz varsa bilinçaltına yerleşiyor.

Allah kimsenin başına vermesin . Çok zor durum ama aldatsa affetmem ..

Aslican yaa 😁😁 kahkaha attım kız 😁Allah canını almasın senin 😁

13 gün sonra

Evet affederim biraz zaman alsada kocami seviyorum Rabbim kimseye yaşatmasin