• Muhabbet
  • Eşiniz sizi aldatı pişman olup özur diledi affedermiydiniz??

Ben afetmezdim midem almaz dokunmayı gectim yuzunu görmesemde aklımdan cıkmazdı anında bosanır kapının önüne koyarım kendi ayaklarımın uzerinde duran biri olarak bu saygısızlıgı hazmedemem kimse bulunmayan hint kuması degildir

Aslican Aynen bende öyleyim sonra sen niye triplere giriyorsun diyor bende Aldatın ya beni rüyamda ondan diyorum hep görürürüm zaten 😂

Benim de tam tersi hep eşim rüyasında ben onu aldatırken görüyor😂 Benim de zaman zaman görmüşlüğüm vardır ama bunlar hep kaybetme korkusundan kızlar.Böyle bişey olursa ne olur acaba diye 1 kere bile düşünmüşlüğünüz varsa bilinçaltına yerleşiyor.

Allah kimsenin başına vermesin . Çok zor durum ama aldatsa affetmem ..

Aslican yaa 😁😁 kahkaha attım kız 😁Allah canını almasın senin 😁

13 gün sonra

Evet affederim biraz zaman alsada kocami seviyorum Rabbim kimseye yaşatmasin

Lalala bende affederim diye düşünüyorum sonuçta çocuk var ve emekle gelinen biryere kolayca vazgeçemem

Asla afetmem gönlündem düşer bir kere evliliği devam etirsek bile asla unutmam ve onada unuturmam Allah kimseye yaşatmasın çok acı ....amin

25 gün sonra

Bawimdan buyuk konuwmak isdemiyorum.Oyle biwey yawamadim InwaAllah yawamamda. Ama oyle biwey olursa Affetmem bence. Yuzune bile bakmam. Sevmeme ragmen kaldiramam beni aldatmasini.

8 gün sonra
        adm, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Lalala
        Bende affettim daha doğrusu mecbur kaldım 10 günlük bebeğim vardı, ailelerim araya girmesi ile affettim. Tekrarı olursa ne benim ne de çocuğumun yüzünü göremez çok iyi biliyor ama yinede güvenmiyorum