bitterdelisi24 Ruzgarinannesi 2500 alıp birikim yapmak , ev almak ????? Nerde yaşıyorsunuz ? Merak ettim.. bizde gelelım öyle bırsey varsa
T72_brt Ruzgarinannesi 2.500 le bu zamanda çok zor Rabbim yardımcın olsun ❤️ elinden geldigince topla ne biliyim bozuk paraları en azından at kenara emin ol büyüyo mutfak masrafından kısabilirsin giyecekten vs
Mehtap93 Ruzgarinannesi bu maaşla ay sonunu getiriyorsan iyi, Eşim 6,700 alıyo ay sonunu geçiremiyoruz bende birikim yapmaya çalışıyorum ama olmuyo her şey aşırı derece pahalaştı
buket2020 Ruzgarinannesi 2.500 le ne birikimi ya ciddimisiniz kira yok heralde bizim mutfak o kadar tutuyor veya faturalar pazar 1500 tutuyor eşim 7.500 alıyor biz ayın sonunu 2 aydır getiremez olduk pahalılıktam
Polyannacilik buket2020 Kesinlikle bende düşünüyorum 2500 şu zamanda şu zamlilikta nasıl geciniyorsunuz ???? Cidden merak ettim eşin nerede çalışıyor asgari ücret altı ??? İsverendeki büyük cesaret helal olsun
Capkinkedi Ruzgarinannesi Geçici olarak sadece oğlumla ben varım bir süredir evde ve iki hafta bitmeden o kadar para harcıyorum neredeyse. Ben de biriktirmek istiyorum ama olmuyor. O parayla birikim yapıp ev almakta bu zamanda çok zor maalesef.🤷🏻♀️🥴
SWiNDLER 2.500 veren hic bir kurum yoktur bence birde oturuyorsanız esiniz gizliyor olabilir yuksek alip 2.500 diyordur
Cicekliperde Ruzgarinannesi geçim çok zor eşin de az alıyormuş . Her şeye zam gelmiş. Biz birikim yapamıyoruz açıkcası. 😢yorumları okudum inşallah her şey gönlünüze göre olur
Manuka10en Valla 2500 liraya nasıl birikim yapıyorsunuz, biz karı koca çalışıyoruz tek çocuk var yinede yetmiyor. 🤷♀️🤷♀️
bayangamzelili Ruzgarinannesi ayda 2500 tl ile geçim gerçekten sizin için çok zor olmalı Allah kolaylık versin biz halimize şükredelim rabbim bol rızık versin size inşallah
Kahvehatunu Ruzgarinannesi Bu ay hesapta 9bin TL vardı krediler kira faturalar bebek masrafı filan derken bitti 😳 Rabbim sizin yardımcınız olsun