seksihatun 1 yaşnda oğlum var kızlar 5 sene sonra oldu bebeğim ilk başta üzüldm içime boşladı die ama sonradan isteyeme başladm sizce hamile kalablrmiyim yumurtlama 1. Gününde yani yılbaşı gecesi oldu🙂🙃baya baya istemeye başladm da
Birmelekannesii seksihatun Ben yumurtalama günüm olduğunu bilmiyordum ogün olmuştu o ay sadece bir kez.. sonra hamile kalmıştım 🙈 Olabiliyor yani tek seferde hele birde yumurtalama zamanına denk gelmişse şansın daha yüksek oluyor. 1.gün demek 3 gün sperm canlı kalabiliyor . Aslında 3 günlük şansın olmuş demektir. Gönlüne göre olsuun 🙏
Akrep seksihatun Bilmiyorum ki 🙈 çocuk istiyorsanız, korunmayı bırakabilirsiniz bence 🌸 nasibinde varsa tutar inşallah. Ben ilk ayda hamile kalmıştım 🌸
ikibalannesiii seksihatun olur canım benim de 2. Bebeğimde öyle oldu yumurtlama günümün 1. Günüydü yanlışlıkla kaçtı dedi eşim ve hamile kalmışım Allah kısmet ederse oluyor 🤗 ve yaş farkının az olması çok iyi birlikte büyürler arada zaman olunca çok zor oluyor 🤷🏻♀️
Onebaby seksihatun biz ayda bi kere deniyorduk olucak mi die. Ilk denedigimiz ay oldu. Bi kerede gittim adetime 5 gun varken test yaptim pozitifti 🥰
Lagosiyawo seksihatun öyle diyosan öyle oldun canım şu an olay mahalinden yazıyorum biri meme meme ıngaa kolikkk sabahlara kasar ağlıyor ufağı sabah ⅞ anca uyuyorum 9 da oğlum kalkıyor sonra hoop kısır döngü göz altlarım morun her tonunu yansıtıyor 😅