• Muhabbet
  • Başım dertte kebapçı koçamla ????????

Arkadaşlar kocası kebapçı pizzacı olan var mı varsa beyaz atletleri ne ile temizleyebilirim. Dehşet yağ ve leke oluyorlar domestos yetmiyor bize ve artık çitilemekten ellerim aşındı bilgisi olan yazsın 🙏 bulaşık deterjanı domestos beyaz sabun dışında ne ile yıkılabilirim

MeryemStKonyar canım benim eşim doner kebab piza atletleri dedin gibi hep yag lekesi oluyor ben yurdışındayım burda leke cıkarıcı deterjanlar var onları kulandım için sorun olmuyo ama sadece beyazlarla hıypo diye bi detarjan var tr de onunla makineye atarsan cıkar diye düşünüyorum kayanam oyle yapıyordu😊

Asmaralda bende İngiltereyim çok sağolun henüz yeni 6 ay falan oldu geleli acaba o ürün burda da var mı gülmeyin ama bilmiyorum 🙈🙈🙈

MeryemStKonyar Ben İzmir’de Yaşıyorum KİRÇÖZ Dİye bi ürün var Fışkırtmali onu kullanıyorum bi leke gördüm mü anında sıkıyorum makinaya atıyorum Bebek oluyor 👍 Ya da Vanish Koslo Gold Leke Çıkarıcı İkisi Favorim ama Bizim Yağ Lekelerimiz Sizinki Gibi derin olmasa Herhalde😂

MeryemStKonyar merhaba benim eşimde kebapçı beyaz atlet giymiyor siyah giyiyor beyaz sabunu rendeleyip sıcak suya yatırın yada Arap sabunu

6 gün sonra