Arkadaşlar merak ediyorum insanlar bir günde 60 cme kadar inceliyor zayıflıyor çatlaklar falan gidiyor en çok merak ettiğim Zayıflayanlar anlık mı eriyorrr sonra tekrar karın kendini salıyor mu ?

Arkadaşım gitti Ankara şubesine sadece 5 cm incelme olmuş oda çokta belli degil varla yok arası

Bulutz
    Bir estetisyen olarak şöyle özet geçeyim zayıflama cihazları genelde anlık inceltme yapar ertesi gün eski halinize dönmeniz muhtemel bir durum,
    Ayrıca zayıflama cihazı kullanıldığında hastaya bol su içmesi ve yemesine içmesine dikkat edilmesi söylenir diyetle beraber yaparsanız etkisini hızlıca görebilirsiniz lakin sadece cihaza girmeyi düşünüyorsanız pek mümkün değildir. Umarım yardımcı olmuştur.

Bulutz gitmeyin arkadaşlar çevrenizde gidenler var ise de uyarın. Ellerindeki cihazlar orjinal değil. Ya merdiven altı ya da kliniklerin 2. el bozuk hurda cihazlar. Ayrıca aynı gün 6-7 cm incelme mümkün değil. Bu tür işlemleri klinik ortamlarında doktor gözetiminde, diyetisyen eşliğinde yaparsanız sonuç alırsınız. Yine en az 12 seansla+Bol sıvı tüketimi+Beslenme düzeni (diyet),egzersiz ile etki gösterir. Yazık o kadar paraya düşmeyin bu gibi tuzaklara üzülüyorum valla ya

Deleted16 6-7 cm diyorsunuz ama bunlar 60 cm kadar çıkarttılar bu gidenlerin sonları ne olacak merak etmiyor değilim hani
        Ayrıca diğer sayfalarda iç organlarıda eritiyor demişti korktum şuan iyice

Bulutz yok artık kız imkansız. İç organlara zarar veremez çünkü ısı miktarı 40ı geçmez. Ay korkunç ya 🤦🏻‍♀️

Bulutz ben gidiyorum biraz da sende bitiyor iş bol sıvı ve diyetle desteklemen gerek

Bulutz peki bu adanadaki Bella pais delux nasıl oraya gitmeyi düşünüyorum