Selam kızlar, ben buraya yazmıştım hani adetime 2 gün kala hamilelikten şüphelendim ve test yaptım çif çizgi çıkdı, bugun adet olmam gerekiyordu ve artık 4 defa test yaptım, bugun de yapmıwtım ilk idrarla ve hepisinde çift çizgi çıkdı, ama bende kahverengi akıntı bawladı bugun, karnıma adet sancısı gibi sancı girdi, çok korkuyorum hamilelik olmaya bilirmi?? Nöyle duruma düşen oldumu???

Aydan canım doktora git eltimde boyle olmuştu düşük ihtimali var dedi doktor alah korusun çift cizgiyse bi kadın doktoruna gorun derim

Benm iki gebeligimdede bu oldu cnm doktora gittigimdede düşük tehliken var demişti hemen hemen her gebede olan bişey moralini yüksek tut korkma istirahat et ve en kısa zamanda bir doktora git😊

Aydan gittiniz mi acaba hamilemisiniz cok merak ettim de sormak istedim 😁

Aydan

Aydan Merhaba, benim 11 aylık bir oğlum var. hamileliğimin 1.-2.-3. aylarında kahverengi ve pembe kanama oldu, yani düşük tehlikem vardı. dikkatli ol, ağır taşıma, yorulma ve hemen doktora git. hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın 😊

Meryemtura hay

Meryemtura hayır henüz gidemedim, önümüzdeki hafta ulturasona gidicem, hemen sonra da doktora, inwallah iyi olur)