Merhaba kızlard Buna başlamak istiyorum daha önce hiç kullanmadım doktoramı gitmem gerekiyor eczaneden normal alıp kullanabiliyormuyuz
Ertesi gün hapı
Kimse yokmuu
Aayyssee canım bildiğim kadarıyla şüpheli ilişkinin ertesi günü içiyosun 1 tane var zaten içinde
Aayyssee bu ilaç doğum kontrol ilacı gibi sürekli kullanabileceğiniz bir ilaç değil. Şüpheli ilişkiden sonra yanlış bilmiyorsam en geç 72 saat içinde alınıp gebelik oluşmamasını sağlıyor. Ve ömrünüz buyunca max 2 kere kullanabilirsiniz diyormuş doktorlar bu bilgiyi de @Nietzsche den öğrenmiştim 😉 Eğer hap ile korunmak istiyorsanız bana kalırsa doktorunuza danışarak bir doğum kontrol hapına başlamanız
TombulHatun bende yılda yalnızca iki sefer diye duymuştum 🥲
Akrep bak oda olabilir ben yanlış anlamış olabilirim. Ama bence en güzel yöntem senin ki 😘
TombulHatun her türlüsü zor ya kadın olmak zor 🥺
Akrep gerçekten zor hiç bir yönteme gönül rahatlığı ile güvenemiyoruz bir kaç gün geciksek stres panik
TombulHatun Erkekler, ben kendimden eminim demekten başkasını yapmıyorlar 😂😂😂
Akrep bunu daha yeni yaşadım. Adam diyorki ben kendimden eminim saçmalama patlak çatlak yok bide gülüyor ben o stresteyken 😂
TombulHatun Aynısıı 😂😂 aslında bende emindim prz korunurken ama boş yere ertesi ilacı içtim 😂 nasıl korktuysam 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Akrep ahh bu erkekler ahh olan bizim hormonlara oluyor. Bak ben korunucam diye ilk evliyken doğm kontrol hapı kullandm ondan sonra aşırı kilo aldm zaten. analar çeker cefayı 😂
TombulHatun Kesin o haplarında saatini falan unutur iki kez içerdim ben 😂😂
Akrep alarm kurardım valla çok şükür bir sorun yaşamadm 6 7 ay filan kullanmştm 😂
TombulHatun evet senede 2 veya 3 kere hormonlarin dengesini bozuyor 😵
Korunmasiz ya da supheli iliskiden sonra 72 saat icinde icmen gerekiyor ne kadar erken icersen o kadar iyi eczaneden ertesi gun hapi diyorsun direk veriyorlar doktora yazdirman gerekmiyor yilda 2 veya 3 sefer icebilirsin kesinlikle korunma yontemi degildir