biroglanannesi Ddeniz bence uygun fiyatı, ben daha fantezi şeyler alıyorum hemde daha pahalıya alıyorum Ali expresten , shein den. bu fiyata bu ürünler uygun derim ama daha fantezi şeyler al bence bunlar biraz basit sıradan model gibi sanki
Ddeniz biroglanannesi canım valla ben daha önce hiç giymediğim için bunlar bile fazla geliyor bana utanıyorum 😅🤦🏼♀️ Aynı şekilde bu tarz şeyler hiç almadığım içinde pahalı geldi bana markaları da bilmediğim markalar
TombulHatun Ddeniz bebim bütün çeyizim neredeyse burdan canm 4 sene olacak hala sapasağlam. Avrupa network sitesine gir kataloğa bak bunun gibi çok çeşit var ve uygun
Ddeniz TombulHatun bebemi uyutur uyutmaz girip bi göz gezdireceğim canım rahat rahat başka türlü bakamıyorum 😅🤦🏼♀️
Yasak_elma Ddeniz Illa bunlar olması sartmı.Heryerde bulabileceğim sırdan modeller.Daha uygunlarını bulabileceğinden eminim canım.Biraz daha araştır.
Ddeniz Yasak_elma araştırıyorum canım ya aslında elbise tarzı babydol tarzı şeyler de baktım aldım hatta ama eşim giydirmiyor soğuk gece üstünü örtmüyorsun diyor bahanemi gerçekmi bilmiyorum ama istemiyorum bende pijama takımlarımın altına giyebilecek böyle şeyler bakmayı düşündüm bildiğin önerebileceğin başka şeyler varsa çok sevinirim 😊❣️🙏🏻
Merve_kck Ddeniz Bunu aldım https://ty.gl/jkimgktv81 Dolap uygulamasından bugün geldi ve akşam deneyeceğim 🤣♥️
Ddeniz Merve_kck çok güzel görünüyor canım da işte bunun için fiziğinin de olması lazım oda bende yok bendeki göbek izin vermiyor bunlara 😅
biroglanannesi Ddeniz canım hiç utanma eşine giyiyorsun sonuçta bu modeller ne ki daha ne modeller var hiç utanma bi alış zamanla daha iddalı sexy fantezi şeyler almaya başlarsın zaten ☺️😂🥰🥰
Ddeniz TombulHatun çok güzel şeyler ekledim canım valla Allah razı olsun karta da gerek yok kapıda ödemesi de var hem bende zayıf değilim kilom baya var ama dümdüz yaşamaktan iyidir dedim bi hevesle aldım 😅😅
Ddeniz Merve_kck 😅😅 bu göbüşe ben çözüm bulamadım aslında çok yemiyorum akşam yemeğinden sonrada hiçbir şey yemiyorum gün içinde oturmaya fırsat ta bulamıyorum temizlik çocuk yedir içir yatır yemek ütü bulaşık çamaşır falan derken ama yinede gitmiyor ona rağmen giymek istiyorum ama bende senin gibi bir kaç şey aldım eşimin tepkisini merak ediyorum 😅
Ddeniz biroglanannesi bunlarla başlayıp inşallah dediğin gibi açılırım canım eşim beğenirse dahada heveslenebilirim 😅
Lagosiyawo Ddeniz çokk pahalı tatlım ya zaten geliyor ⅔ gram bişeyler değmez o paraya 🤣 trendyola gir bak geçen 250 liraya nerdeyse böyle 4 parça şey aldım