Arkadaşlar aşılama yaptırıp kaçıncı denemede hamile kaldınız
Aşılama ile hamile kalanlar var mı ?
Naime aynen canım bende aynı durumdayım acaba yaptıran var mı onu öğrenelim bilgi alalım
DenizMehmetSnmez canim ben hep asilama ile hamile kaldim oglum icin ikinci asilamada kaldim sonra 4 sene sonra tekrar yaptim tuttu ama dustu sonra 3 ay sonra yaptim tuttu ve kizim dunyaya geldi simdi kizim 2 yasinda ve rabbim izin verirse tekrar yapicaz obur aya 3 uncu cocuk icincunku dogal kalamiyorum kasim ayindan beri korunmuyom ama tutmuyor sen yaptin mi yapican mi ???
Hazele Canım Ekim’de yapmayı düşünüyorum çünkü benimde iğne ile yumurtalarım büyüdüğü halde tutmuyor sen nerede yaptırdın bir de ilk denemen de mi tuttu canm
Hazele Bize biraz bilgi verebilir misin canm hangi iğneyi kullandın mesela bir de o süreçte neler yapsak iyi olur
DenizMehmetSnmez benim sorun esimde oglum icin ikinci denemede oldu kizim icin de oyle canim bence deneyin korkmayin
DenizMehmetSnmez ben gonal f kullandim sonra catlama ovitrelle di cnm o surecte isimi hafifce yaptim ilk iki gun surekle dinlendim cnm sonra isime devam ettim ama hafifce ve kesinlikle adetin 14 uncu gunu yapin testi daha once degil yoksa hayal kirikligi olabilir
Hazele Canım ben bu ilaçları kullandım iki yumurtam oluştu o zaman 20 ml boyutunda sonra çatlatmak iğnemi vurdum fakat aşılama değil doğal denedik olmadı. Senin kaç yumurtan oluşmuştu ?
Hazele Aslında ağrısı değil korkum tekrar hayal kırıklığı yaşamaktan çünkü doktorum çok güzel dedi tutma ihtimali yüksek sürekli deneyin denedik iki test yaptım pozitif tamam dedim oldu o zaman gidip kan testi verdiğimde negatif çıktı çok üzüldüm canm
Hazele canım ben geçen ay hap kullandım femera sonra çatlatma iğnemi vurdum fakat yine olmadı yani neden olmuyor anlamıyorum😔
O zmn esinden mi geliyor acaba esin sperm testi verdi mi ? Bende asilama deneyin onunla olma daha yuksek canim
Benim her defasinda 1 yumurta olusmustu dusugumde de 4 yumusta vardi dusun yani farketmez yumurta sayisi siz iyice testleri yaptirin oyle yapin asilamayi
Hazele Eşim de sperm testi yaptı canım hiç bir sıkıntı yok hatta doktor da şaşırdı işte son umudumuz aşılama üç senedir uğraşıyoruz
Hazele Ben de başta bilmiyordum iki yumurtam oluşunca acaba az o yüzden mi tutmadı demiştim sonra bir yumurta tek yeterliymiş
DenizMehmetSnmez aynn cnm sonra ikisi tutsa ne mutlu ikiz olur ama stress yapma rahat olmaya calis
Hazele Sağol canım Allah razı olsun inşallah 🙏
DenizMehmetSnmez insaallah olur
DenizMehmetSnmez seninle aynı durumda bi arkadaşım vardı hatta 3 senedir olmuyordu. Aşılama yaptırmak istedi doktor bekle olur demesine rağmen beklemedi ve ilk aşılamada tuttu. Ciddi bi probleminiz yoksa illa olur inşallah 🙏🏼
Aslican Böyle duyunca heyecanlanıyorum inşallah canım ya benim de bir problem yok doktor da şaşırdı inşallh Ekim’de yapacağız aşılamayı dualarınızı eksik etmeyin