Sekdoliiii Kızlar ya telefonumdan bilgisayara foto atamıyorum fotoğrafların yarısı göZükmğyor ıcloud fan da beceremedim önce ki attklarm görünmüyor şimdi atamadm bile önceden böyle değildi bilen yardımcı olabilir mi ya lüffen rica ediyorum😂😂😀
Akrep Sekdoliiii bilgisayarım ekranında telefonunuzun görünmesi gerekiyordu. Benimde eşim hallediyor çoğu zaman aklımda kalmamış ya
typeonegative Sekdoliiii ben wpden kendime atıyorum oradan da bilgisayara atıyorum 😁 usb kablosu girişi değiştiği için artık
Kirmizisaclikiz Sekdoliiii bilgisayara whatsapını gir ordan telefondan birine at attıklarınıda kaydet 😂 ben öyle yapıyorum
Akrep Sekdoliiii telefonunuzdaki fotoğraflar çalışıyormu? Yani ıphoneda ilk fotoğraflar mesela kendini yedeklemesi falan gerekiyor.
Sekdoliiii Akrep telefonumda görünüyor bilgisayardan ıclouda giriyorum orda da görünüyor Başka da bilemiyorum teknoloji bilgim bu kadar 🤣😂
Rookie Sekdoliiii benim baya oldu aktarım yaptıgım ama kabloyla telefona baglayınca direk secenek çıkması lazım fotolarını sectigindede hepsi cıkıyordu icouda kaydolmayan resimlerin varsa onlar gözükmüyor olabilir belki
babynative Sekdoliiii bilgisayardan icloud hesabınıza girin resimler çıkıyor o şekilde youtube da videousu var onu izleyin çok kolay