• Beslenme
  • Kilo almak istiyorum en hizli nasıl alırım

6 senedir 50 kilodan ne bir gram aşağı ne bir gram yukarı çıktım bıktım usandım artık 1.65 boyum ve 2 çocuk annesiyim 27 yaşındayım bu halimi hiç sevmiyorum en az 60 kilo falan olmam lazm lütfen yardım ve pekde iştahım var sayılmaz 🤦

Baharr ye yee bana bak utan biraz 😘😘😘 aşkım şaka yapıyorum tabi sen her halinde dipçik gibisin ç. Senin gibi olmak isteyipte olamayanlar var mesela ben 😂😂😂

Naime evet bi ara bende 47 ye kadar düşmüştüm geri gidebiliyorum çok rahat ama bir türlü ileriye yol alamıyorum hiç bir vitamin eksikligimde yok kac defa baktrdim bekarken 62 kiloydum evlenince 50 oldum🙄

Canım vücuttaki bir çok rahatsızlık kilo almaya veya vermeye engel olabiliyor.Tiroidlerine baktırdın mı veya şekerine ? Onlar da engel olabilir veya metabolizmal bir rahatsızlık da olabilir.Detaylı bi inceleme yaptır derim.

Belada aslında troidlerime baktrmadm ama kilo almak için doktor bi sürü test yaptrdi almamak için hiç bir neden bulamadılar günde sadece iki öğün yemek yiyebiliyorum daha fazlasını yiyemiyorum😕