Poinella Cicis kotex. Orkid hem koku yapiyo hemde kaşintı yapiyor bebde hatta kotex disinda hepsi kasinti yapiyor.
typeonegative Cicis menstrual kap kullanmadan önce orkid kullanıyordum en iyisi bence ama çok atık olduğu için menstrual kapa geçtim
typeonegative Cicilibicili hayır hiç yaşamadım sızıntı benim kullandığım markada boyut yok standart doğum yapmamış kadınlar olanını alıyorum arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmaya başlamıştım o da benim gibiydi
Sedanur_46 Cikolatalipankekk pahalı evet ama uzun süre gidiyor çünkü diger pedler gibi rahatsızlık vermiyor ben bir tanesi bir gün boyunca kullanıyorum mesela cok fazla olursamda günde iki ker kullanıyorum ama orkid veya kotex kullandıgım zamanlarda günde 7 8 tane degistiriyordum ve tahriş ediyordu pahalı ama deger
Birkadin Cicis 8 9 yıldır molped kullanıyordum önceden gayet memnundum bayağı bozdular işi bu ay sleppy aldım gayet iyi artık buna devam inş
Rakunsu Cicis Ben senelerdir 15 senedir falan yani 😄 molped kullanıyorum. Orkid bende hep kızarıklık ve pişik yapmıştır. Günlük ped orkid molped kotex kullanıyorum ama normal ped kesinlikle molped. 🎉🥳🎀
dramaqueencnm Cicis ben ped kullanacaksam molped bariyerli kullanıyorum ama genelde kotex active tampon kullanıyorum
Ariel Cicis bence kotex en iyisi sadece onu kullanıyorum. Orkid bende tahriş yapıyor 1 2 kez kullanmıştım