Mirinda Deleted83 yok bende cesaret edemiyorum ki aşkım nasıl tepki verir diye çekiniyorum. Bir de ters tepki verirse gururum yerle bir😂
bittercikolata Deleted83 1- Yesss bayiliriz ikimiz de dirty talk sekse 🔥 2- Yesss, kendimden geçiyorum 💥 3- Yesss, küfür etmeye bayilirim 🤣 4- Yesss, aynı soruyu 5 kere sorar küfürlü olarak 🤭🤭 Yani hepsine cevabım kocaman bir Evettttttttt 😂😂😂
Deleted83 bittercikolata Aslan gibi hatun dedikleri 😂😂biz gibi hatunları var kocalarımızınn daha ne istesinler 😂😂
Kirpapatyasii Deleted83 konuşuyorum konuşmaz miyim. Bazen ben konuşunca tutamiyor kendini . Bak gördün mü konusunca böyle oluyor işte diyor 🙈😂
Peridemomm Ay neymiş şu argo kelimeler biri biz gariplere de yardım etsin yahu bende aşırı seviyorum ama benimkinde tık yok bazen söyle diye zorlarım eh işte bi iki kelimede beni bitiriyo devamlı söylese daha güzel olucak
Ozge49595 Poyraztaha30 iliskiden hşcbisey anlamıyprum zevk yok bisey hissetmiyorum bisey sadece girip cıkıyor o kadar
140820 Ozge49595 Bi kadın doğuma ve psikologa git tatlım gerçekten snwin için söylüyorum yanlış anlama gerçekten hayata bi kere geliyosun doya doya güzek yaşa hemcinslerim için kullanıyorum yıpratma kendini senden değerli kimse yok inan
Yasak_elma Ozge49595 Alın kuzum alın.Araştır bul bi çaresini.Yaşın daha çok genç.Bu yıllarını çöp etme