Snowflake Semanur21 unutmam canım hepimizin evladı olur inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşallah Allahım nasip etsin 🙏
Semanur21 Seraymesut35 valla canım bende çok isterdim ama nasip benim doğum günüm zaten o hediye alsın artık 😄😄
Aslican G_zem ben 4 gün kala yaptığım halde çıkmadı meğer hamileymişim o testlere hiç inanmıyorum 🤷🏼♀️
Aslican G_zem bende aynıydım bel ağrısından uyuyamıyodum test yaptım çıkmadı adetim gecikince yaptım çıktı sanırım erken olduğu için çıkmamış o zaman
Tamella Aslican benimde reglime 4-5gün var..belim agrıyo..göğüslerim sanki daha farkli ..dokundugumda anlıyorum..bide ne yesem tadı bogazıma geliyo hep..hamile ola bilirmiyim acaba
Aslican G_zem evet canım 3 gün geçmişti biraz silik çıktı kan verdim 1320 çıktı inşallah vardır adetinin geçmesini bekle testlere inanma derim inşallah vardır ☺️
Semanur21 Tamella iyiyim canım sağol valla dün test yaptım negatif çıktı bugün daha adet olmadım bakalım artık
Tamella Semanur21 ben kiz vakti hep 30cu günde adet oluyorum..yarın 30cu günüm bekliyorum nolucak..ama test falan aklimnan gecirmiyorum çünki sonra kötü oluyorum😢😢 agrıların varmı??
Semanur21 Tamella ben arkadaşımın ısrarıyla yaptım negatif çıktı ağrım yok sadece hafif ara ara kasıklarıma ağrı giriyo o kadar