Semanur21 Seraymesut35 canım döllenme zaten gebeliğin olmasıdır geç döllenme ise spermin geç yumurtaya ulaşmasıdır
Seraymesut35 Semanur21 adet takip sitelerine en son adet tarihimi yazıyorum ordada 5 hafta 4 günlük gebelik gösteriyo lan sonuçları düşük ne yapmaliyim
Paysel97 Semanur21 ben 11 marta adet olmam gerekiyordu hasta olmadım 9 gün geçti daha sonra kanda gebelik yaptırdım 0,4 çıktı doktor hamile olabilirsin de olamayada bilirsin dedi yeniyken o şekilde çıkmama ihtimali olur mu
Semanur21 Seraymesut35 canım çok fazla takma bende öyle yapıyordum ama hiçbişi yoktu bence sen başka bi doktora görün
Seraymesut35 Semanur21 ben doktora gitmedim zaten kendi doktor un güzel ama başka doktorun sekreterinden aldim cuma günü gostercem
Semanur21 Paysel97 hala adet olmadın mı canım testi tekrarlaman gerek değer yükselip yükselmediğini kontrol etmek gerekir
Semanur21 Paysel97 benim bildiğim kanda gebelik 5. Ya kadar çıksa negatif diye değerlendiriyolar inşallah istediğin sonucu alırsın canım daha adet olmadın mı
Fatya96 Nasibacva Nasibacva men hamileyem🥰 bu praqram sayesinde hesabladım ve qaldım 6 gundur vaxtımnan kecib🙏🏻
Semanur21 Paysel97 sağlık olsun canım demekki böylesi hayırlıydı üzülme evet insanın elinde değil biliyorum ama biz üzüldüköe gebe kalma ihtimalini dahada düşürüyoruz
Semanur21 Seraymesut35 inşallah canım benimde bugün olmam lazım daha bişi yok gerçi iki ayfır hep bi hafta gecikiyo bakalım nasip