Doğumdan sonra ne zaman adetiniz düzene girdi. 4 aydır adet oluyorum fakat düzensiz hala düzene girmedi acaba normal mi?

Aslican ben doğumdan 6 ay sonra adet oldum kimileri 1 sene olmazmış

Cancan benim oldu ama düzene girmedi acele mi ediyorum bilmiyorum 😕

40 ım çıkar çıkmaz olmuştum ben ama kişiye göre değişebiliyormuş

Aslican 40 m cikti 4 gun sonra ilk adet 1 ay olmadim sonra hep duzenli oldum

Izmir hadi ya ne güzel ben doğumdan 10 ay sonra adet görmeye başladım belkide geç olduğu için düzensizdir 😕

Ben 2 ay sonra olmudum..kişiden kişiye deyişiyo...

Kızlar bende hamileyim yeni 2 aylık çok kusuyorum bulantim var bisey yiyemiyorum kaç gunden beri bisey tavsiye edermisiniz😨😨

Zerde benim hamileliğimin 8-12 hafta arası o şekilde geçti malesef geçmesini bekleyeceksin 😕

Aynen ya zor 😦

7 gün sonra

Aslican onceden de duzensizmiydi onla ilgisi var midir bilemiyorum benim oldum olasi düzenliydi

Zerde 9 16 haftalarda ve gebeligimin son aylarinda cok kustum hele mide yanmasi🤯 doktorundan ilac isteyebilirsin bana cok zorda kalmadikca kullanma demisti 1 2 kere kullandim

Izmir benimde düzenliydi o yüzden düzene girmemesi rahatsız ediyo 😕

15 gün sonra

Aslican 1 seneye kadar normalmış doktorum oyle demişti her ay test yapıyordum 😹

8 gün sonra

Aslican 3.5 ay oldu yapalı cnm,daha düzenli olmuyorum ,takip edemiyorum gerçi ilacımı düzgün alamıyorm benimde hatam var biraz 😥

Gamze88 benim düzene girdi sanırım bu mesajdan sonra 😀 biraz zaman alıyomuş 😬