Yine post açmıştım annem hakkında tepki vermistiniz biraz bende sorun bende diyip unutmuştum annem diyip susmustum ama yine yapmış yapacağını ya bu kadın niye böyle yapiyo 😭 dün oğlumun dışı çıktı bende güzel haber sevinir diye ona söyledim oda kahvaltıya geleyim oturalım dedi geldi akşam da eve gidince akrabaları aramış salak anası anlamamış oğlan çoktan diş çıkarmış bile gittim ben baktım demiş bunlar normal şeyler mi bilmiyorum ama çok zoruma gitti bu sefer gerçekten aramayı çağırmayı gitmeyi düşünmüyorum benim oğluma sanki o bakiyomus gibi anlatiyomus herkese halbuki ben bakarim ne yapayım da annemi düzelteyim cokda seviyorum ama duyduklarımdan sonra arayasim bile yok
Yine annem
Sinirlerim çok bozuldu:(
Lagerthaaa anne ne söyle bence niye böyle yapıyorsun anne de, gerçekten bu durumdan sıkıldığını söyle, insanlar bizim arkamızdan konuşuyor de, yani konuşmaktan başka çaren yok canım
Ask_hosmus 3 gün önce de bişeyler olmuştu telefonda sinirlendim kalbini kırmamak için kapat dedim kapattım sırf bu yüzden küsmüş oturmuş ağlamış gittim zar zor gönlünü aldım konusulmuyoda
Lagerthaaa
Sen gerçekten böyle söylediğini ve söyleyebileceğini düşünüyorsan karşına al konuş annenle açık açık sen böyle yapınca kendinden soğutuyosun sne mi bakıyosun benim oğluma nie bana salak diyosun de biraz da mesafe koy bnece anlasın hemde herkeste olabiliyo bu gibş şeyler bende çok severim annemi ama bu gibi bi durumda anında belli ederim kendimi aramam mesafe koyarım gitmem ve bi ara oturduğumuzda da söylerim bana böyle davranma kırılıyorum diye sende yap daha ileri fakan gitmesin
Lagerthaaa annen neden böyle yapıyor acaba ya? Bir anne evladına neden bunu yapar düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Evladıyla yarışan anne olur mu? Evladın en iyisi olsun istersin normalde. Benim annemde iyidir hoştur ama bazen beni yıpratıcı üzücü şeyler yapar sert çıkmadan anlamıyorlar bazı şeyleri. Ben genelde çat çat söylüyorum belki bende iyi yapmıyorum annedir üzmemek lazım ama o beni üzerken düşünmüyorsa ben ne yapayım? İnsan annesine de güvememeyecekse kime güvenecek?
Lagerthaaa yani kuzum bence de konuşmaktan başka çare yok. Konuşunca uzun bir süre kusebilir sana veya haklı çıkmaya çalışabilir onun için konuşmadan aklında tut söyleyeceklerini ve kalbini kırmadan söyleyebilirsin. Bende sorun yaşadım annemle bu tarzlarda biliyorum kötülüğumu istemiyorsun beni ve torununu çok seviyorsun farkındayım falan diye başladım cümlelere hep
140820 söylersem eminim ortalığı ayağa kaldırır ağlar küser. Gidip gelmeyi düşünmüyorum. Durumlari da kötü sık sık yardım ederim elimden geldiğince eksik etmek istemem biseyini evde tartışırlar ben arar sakinlestiririm yanında olurum hep niye böyle yapiyo anlamıyorum bı zararım da yokki ona
ZRaporu bilmiyorum canım ama düşünüyorum ben ona bişey yapmadım ki hatta gitmedigim günler ararım görüntülü gösteririm oğlumu ozler diye oda günde 40 defa arar evlerimiz de yakın gelir gider öyle kaynanam ben uzulmeyim diye konuşurken 40 defa düşünür ama annem niye böyle yapio anlamadim beni de torununu da çok sever ama kardeşim huyu bu diyo
Ecivicivokke geçen gün telefonda sinirlendirdi sinirden kalbi kırılmasın diye kapattım ona bile ağlamış küsmüş gittim gönlünü zor aldım canim gitmicem artık babam evde olduğu zamanlar giderim hafta da 1 yeter
Lagerthaaa
Kendini çekmesi gerk ama sen anneni çok düşünüp böyle davrandığını bildiği için böyle yapıyo işte ne yapacağını biliyosun ve düşünüyosun sen önemli değilmisin burda senin düşüncelerin nerde annende olsa bunu kendine yaptırma herkes işine geldiği gibi davranıyo gerçekten bu hakkı annene vermemelisin bnece
Lagerthaaa yakın olmak mı ilişkiyi bu denli yapıyor acaba? Biraz mesafe koymayı dene. Hatalı davrandığını başka türlü anlayamaz.
- Düzenlendi
Lagerthaaa ben daha çok hakaret etmesine takıldım..diğer davranışları da hatalı tabi. Bir anne nasıl evladına hakaret eder çok kırıcı ‘salak anası’ ne demek ya?! Çağırın yada siz gidin uzun uzun konuşun bence bazı şeyleri anlaması lazım koskoca kadın bu şekilde konuşmanın yanlış olduğunun farkında değil mi. Annemle bizim de anlaşamadığımız konular oluyor yok değil ama bana bu şekilde hakaret etmez bağırmaz güzelce anlatır eğer yanlış anladığım bir şey olursa yada haksızsam bile. Kendisine bize kötülük yapan birileri hakkında konuştuğumuzda bazen argolu küfürlü konuşur ben utanırım, uyarırım kim olursa olsun kimse hakkında öyle konuşmamalısın dilini kirletme kimse için derim
140820 gidip gelmicem bı süre anlar illaki ozaman inşallah kalbinde kırılsın istemiyorum aramicam da
ZRaporu aynen gitmicem çağırmayı da düşünmüyorum bı süre çok kırdı bu sefer ben ayarlayamadim mesafeyi annem diye herşeye göz yumdum
Ariel normalde de çok ağzı bozuk birdir takılmazdim hiç ama bu sefer çok kırıldım kardeşimi de uzaklaştırdı kendinden daha evli değil oturup konuştukları yok aynı evde hiç çok üzülüyorum bu duruma
Lagerthaaa Bak sen de annesin evladın seninle arasına mesafe koysa ben çocuğuma ne yaptım da böyle oldu dersin. O da öyle diyecek ve hatasını anlayacaktır.
ZRaporu az önce görüntülü aramış niye bozuk bozuksun dedi bende dün böyle böyle demişsin dedim meğer belli biseye bozulmuşsun dedi kapatti. Annemi tarif edemiyorum çok değişik kadındır. Yeri geliyo beni çok düşündüğünü düşündürüyor yeri geliyo galiba uveyim diyorum. Babam bana aşırı düşkündür yaptığı yanlış ama hep ayırır beni kardeslerimden de annemden de çocukken bile belli ederdi kıskandığıni heralde ozamanlari acısıni cikariyo
Babam mesaj atmış şimdi de annen agliyo gönlünü al diye hiç bişey demedim halbuki dün böyle böyle demişsin dedim oda kapattı telefonu direk
Lagerthaaa babana De ki asıl annem benim gönlümü alsın çok kırgınım falan de durumu anlat