Riri Mavisim20 bargello bilmiyorum ama Bu Parfümler cok güclü… Tom Ford Velvet Orchid, Tiziana Terenzi V Canto Stramonio, Maison Francis Kurkdijan, Prada La Femme, Dior J‘adore , Lancome Idole,Alien 👽 … var daha
Littlepanda Mavisim20 rica ederim canım kullanınca beğenip beğenmediğini yazarsın yine buraya 😌 farmasinin bonjour diye mavi kutulu bi parfümü daha vardı çok çok güzel ama artık üretilmiyor keşke stok yapsaymışım 😢
Rouge Lavinia_ burda herkese aldırıyorum kolaylıkla ama orda bulmak zor yada fiyat ucuk ama bir koklasan cok seversin tabi cicek kokusu seviyosan ve böyle kalıcılık yok gelen gecen soruyor gün boyu aslaa gitmiyor kokusu o kadar parfüm kullandım aralarında en kalıcısı cidden
Littlepanda Lavinia_ ben dolap uygulaması üzerinden aldım ama tabi Almanya’da 15euro olan parfümü indirimli 200 e aldım hemde 15ml küçücük ama mükoooo 😅😅😅
Morumsu Mavisim20 valla ben eşimle ilk buluştuğum hünden beri avon celebre kullanıyorum beşbuçuk yoldır beraberiz 16aydır evliyiz aynı koku hatta bi ara mecburen 3aylık ayrılık yaşamıştık ve bi yetde benim kokumu almış ve etrafına bakmış benim orda olabileceğimi düşünerek yani koku iz bırakır kızlar hemen değişmeyin uzun süreli kulanın koku insanın imzası gibi Değilicek olursam farmasi reina ve bliss çok güzel kokuyor💜
Littlepanda Morumsu ayyy bende eşimle ilk tanıştığımızda Celebre kullanıyordum eşimin görevi icabı çok görüşemiyorduk küçük tester şişesine parfümümden doldurup yanında götürmüştü buluşunca arabaya binince ilk iş sarılıp kokluyordu hatta parfümümü arabasına sıkıyordu şimdi şişesini görünce ben senden çok kullandım bu parfümü diyor dur kız izine gelince alayım sıkayım geçmişi yad edelim 😅😅😬😬
Morumsu Littlepanda celepre çok aşkk 😍😍😍 parfumumu değişicektim kayınvalidem bize gelicek biliyor kokumı bans hediye celepre almış😂😂
Nazen Mavisim20 çok parfüm kullandım ama en kalıcı be beğendiğim chanel coco , chanel chance ve bvlgari rose goldea da hoş kokuyor 🌸