Nurisdeniz34 Kızlar eşimin doğumgününde bir günlük bir otele gitmeyi düşünüyorum o otelde de jakuzili bir oda veya masaj yaptıralım güzel bir yemek yiyelim istiyorum var mı tavsiye edebileceğiniz bir yer? Bütçe 1500 düşünüyorum.
Akrep Nurisdeniz34 söylediğiniz bütçeye uyumlu otellerde jakuzi havuz pek olmayabilir, herşey abartı fiyat .. Ama dosso dossi, akgün otel, hilton otel bunlarda istediğiniz şeyler hep mevcut gecelik fiyatlarına bir bakın🙏🏼
TombulHatun Nurisdeniz34 https://tatil.grupanya.com/tum-turkiye/firsat/sisliicon-istanbulhotel-masaj-2022 grupanya sitesine bakabilirsiniz genelde otel seçenekleri kahvaltı dahil oluyor inceleyip akşam yemeği de ekletebilirsiniz.
Nurisdeniz34 Akrep evet ya bugün bakıyım dedim maşallah önceden 3 bin liraya Antalya’ya giderdik şimdi 3 bin TL’ye gecelik fiyatlar çıkıyor valla bakıcam hepsine sağol canım
Aliciasierra Nurisdeniz34 Tuzla da emiritimes otel var boz eşimle en son oraya gitmiştik çok güzel Bir otel ve uygun instagramdan bakabilir bilgi alabilirsiniz jakuzili odalar mevcut
Nurisdeniz34 Aliciasierra canım çok sağol ama biz karşıdayız tuzlaya gitmek bizim için ölüm 😅 yine de sağol fikrin için
incilikaftan Nurisdeniz34 Kurtköy de ama çok güzel ben beğendim. Bide darıca da sahilin tam karşısında hotel var ama adlarini aklımda değil 🤭
Akrep Nurisdeniz34 Öyle cidden aslında ağva ya gidebilseniz çok güzel otellerde uygun fiyata konaklarsınız.. hem şehirdende uzak olursunuz.. ben kaç yıldır istanbuldayım oteli sadece masaj için tercih ettim öyle düşünün yani o sesten gürültüden kurtulmak için.
Nurisdeniz34 incilikaftan bizim Kurtköye cuma günü gitmemiz herhalde bi 3 saati bulur 😂😂 adamda başlarım böyle doğumgününe der herhalde 😂 İstanbul’da yaşam çok zor