Sedaa Sedefyrs1101 seninkinin yine bi anlamı var kız. Benim sadece isim 😂😂 bu kadar basit olamam yani 🤣 bu arada benim kız kardeşimin ismide Sedef ☺
Capkinkedi Ecivicivokke Kaynanam oğluma hep büyüyünce çok can yakacaksın sen der. Ben de çok sinirlenirim. Kız olsaydı peşinden çok erkek koşacak diyemezlerdi çünkü🙄. Hep çapkın diye erkeklerden bahsederler. Kadınlarda çapkın olabilir bence.😂 Kedileri de çok severim o yüzden Çapkınkedi oldu işte 😂
Canimkizim T72_brt eşinizin ve kendi ismini birleşik katabilir sin mesela ben alsun 😀katmayi istiyorum
JartiyerliKedi Ecivicivokke dimi dimi 😂aşırı cool hayvanlar benim de bi kedim vardı Allahım çok dik kafalı bisiydi bi kıvırtıyodu bide babam hep derdi aha geliyo ikizin😂
Ecivicivokke JartiyerliKedi kesinlikle yaa şimdi eşimle onu diyorduk ne kadar cool duruyor diye kaplan gibi 😂😂
Bisaniye Forum üyeliği oluştururken oğlum beni çekiştiriyordu ona bi saniye oğlum derken kullanıcı adımada yanlışlıkla bisaniye yazdım 😂😂 O kadar düz ve basitti hiç düşünmedim 😛
Manuka10en Manuka çiçeği var, 10en de telefonun ekranında çıktı kendiliğinden ikisini birleştirdim ortaya böyle bişey çıktı🤭
Twogirlmom Ecivicivokke yaa ben senin nicki ne bayılıyorum her okuduğumda şarkının ritmiyle okuyorum 😂 iki kızım var ve kız çocuklarına aşığım resmen o yüzden Twogirlmom Türkçesi bira uzun geldi İngilizce yazdım 😂
Redrouge Ecivicivokke Yıllardır bu nicki kullanırım . Red ingilizce kırmızı , rouge Fransızca kırmızı demek. Kırmızı severiz ❤️
Tikitaka Ecivicivokke tamamen futbol sevgimden 😁😁 kısa paslı verkaç sistemli 2010 yılı efsane Barcelonanın oynadığı oyun sistemi👍👍 bunları yazınca erkek olduğumu düşünen olabilir 😁 kadınlar da futbol sever 👍😁