Aliciasierra Akrep yesssss . Ay bide hamile bende izlediğimde hamileydim bebeğim makat gelişi e bide kocam da yanımda yoktu sjsjsjssj etkiledi beni 😂😂😂🥲
1dost Ecivicivokke Senin nickini güldür güldürde falan duymuştum her gördüğümde ordaki söylenilen şekilde ritimli okuyordum yeri gelmişken söyleyeyim bari 😂 Benimkini anlatmaya gerek yok zannımca birdostum işte 😁
PiTi Ecivicivokke oğlumun ismimi telaffuz etme şekli 😅🤷🏻♀️ Dili dönmüyor adım Pelin o bana piti der 😅
1dost Ecivicivokke Hani biliyomusun bilmem ama üçyüz beşyüz votka vişnee fln tarzında ritim yapmak için söyleniyor ya ağızla bunuda o tarz söylerken orada duymuştum takılmıştı dilime seni görünce de söylüyorum 😂
Canoo Ecivicivokke hesap açarken ibodan ağrı dağı çalıyordu 😂😂 bende ordan esinlenerek cano yaptım😂😂😂
_Kahvelikek Ecivicivokke Bir gün tiramisu yapıyordum o gün de kayıt olmaya çalışıyordum buraya bir türlü seçtiğim isimleri kabul etmedi bende bu ismi seçtim oldu yani tiramisu dan ilham aldım 😂
Benpempe Ecivicivokke cennet Mahallesinden geliyor benim pembe hata yaptığında ben ben pempeee diyodu ya o geldi aklıma neden olmasin dedim 😀 her gunde izliyorum show maxda😀