Yokdahanelerrr Deleted_1 kız onunla evlense de zina hani dini nikah var eşler birbirine helal olsun diye
Deleted_1 Yokdahanelerrr aynen biz nişanlandığımız gün imam nikahı kıydık ben istedim eşimde çok taktir etti çok iyi oluyor insanın vicdanı rahat oluyor
Kahvehatunu OzgeSahiin Bi bayan şey demişti nişanliyken veya sevgiliykwn yaptığınızda o sizin eşiniz olursa günah değil diye 😂😂
mavi_naz1 OzgeSahiin neyseki evlenmişsiniz tabi günahı var yada yok bilemeyiz ben karşı idim evlenince olması gerektiğini düşündüm şahsi düşüncem
mavi_naz1 OzgeSahiin nikahı önce oldum ama imam nikahını o gece olduk herkesin kendi hayatı 2sene nişanlı kaldım yapabilirdim de işin günah kısmı değil öyle istedim insan sevdiğini tabi düşünür insanız sonuçta
Morumsu OzgeSahiin nişanlıylken imam nikahı olan bizim kalbimizin rahatlığı🥰🙊 sevgiliykene binlerce kez tövbe
Deleted_1 Antisosyalmom Rabbim günahlarımızı afetsin günahsız insan yok önemli olan tövbe edip tekrarlamamak 😊
Yasak_elma OzgeSahiin Sen nişanlınla yapmıssın ben sebgilimle yaptım hemde defalarca.Amaa yüzeysellll🤪🤪
2bebelianakurt OzgeSahiin NE olursan ol yine gel sözü tövbe ettikten sonra rabbimin affı cok büyüktür o tövbe edenlerin tövbesini hiç geri cevirmez kul hakkı hariç o yüzden cennetin en güzel yeriyle mükafatlandırılırız inşallah esimiz cocuklarımızla beraber 😊