Evet çiçeklerim yanlış duymadınız ağlatacak film arıyorum ve ağlamak istiyorum , neden mi ? Çünkoğ neden olmasın 😂 şaka Maka seviyorum dram filmlerini duygusal bir insanım çok … Varsa önerileriniz hem başkalarına da fikir olur 🥰 şimdiden çok teşekkür ederim bituful gacilerim 🙏🏻

➡️ 7. koğuşta ki mucize
    ➡️Ayla
    ➡️Yeşil yol (izlemedim ama herkesten çok iyi bir film olduğunu duydum)

taricat Twice Born türkçe ismi sen doğmadan önce. Bosna savaşını anlatıyor. Biraz uzun ama ağlatır ve de şaşırtır 👍

Ecivicivokke kore’liler de dram filmlerinde çok iyi , listeme ekledim çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸

taricat Yeşil yol izlemediysen kesinlikle izlemeni öneririm. Ben çok etkilenmiştim

Rookie Onu izlemiştim defalarca hem de gerçekten çok güzel bir film 🥺

taricat PK (peekay) çok iyi bana göre, tamamen duygusal değil hepsi karışık, dünyadaki tüm inançları anlatıyor, şiddetle tavsiye ederim(bu arada filmin başına aldanma 5 dk yı atla) niye diye sorma görürsün😂👍bide gajini var, bu iki film aamir khanın filmleri çok iyi ikiside👍

taricat baban ve oğlum her izleyisimde aglarim😭 birde cok bilinmez ama Buyuk Adam Kucuk Ask diye bir film var gercekten cok cok cok guzel.