Merhabalar
Kızlar yeni bir süpürge alacağım. Özellikle kablosuz istiyorum. Tek bı süpürge olacak sadece günlük olarak kullanmayacagim . Memnun kaldiginiz bı ürün varsa önerilerinizi bekliyorum 🥰
Kablosuz Dikey Süpürge Önerileri ?
Redrouge bence de dyson🤌🏻
Redrouge dyson 👍
Baktım da en uygunu 5 bin sanırım 😂 Parçalarını araştırdım onlarda baya uçuk , süpürge parası resmen, bakiciğiz artık 🙄
Denizlerindalgasi Dyson şuan için beni aşacak gibi duruyor , yok mu Xiaomi memnuniyeti falan 😂
Redrouge ne alırsan al şayominin dik supurgesini alma kuzu. ilk zamanlar şok etkisi yaratıyor ama sonra tırt. Maksimum modda calistirirsan ancak çekiyor o şekilde de şarjı 10 dkda bitiyor.
Redrouge philipsin dikleri iyi diye duydum fiyatı 3700 civarı olan modeline bi bak istersen
Redrouge Bir de markaya karar verdigin zaman dolap vs gibi uygulamalara bakmani tavsiye ederim. hediye gelip kullanmayanlar, magaza calisani olup indirimli alip satanlar vs açılmamış kutu ile garantili sekilde baya uyguna satıyorlar.
- Düzenlendi
Redrouge dyson en iyisi ama pahalı geliyorsa electrolux kablosuz dik süpürgeyi tavsiye ederim ancak şarj olduktan sonra yüksek devirde sadece yarım saat dayanıyor,düşük devirde 45 dk falan,bizim ev 2+1 ve küçük,yarım saatte hayatımın en hızlı süpürgesini yapıyorum valla😂Ama çekiş gücü gayet iyi👍🏻Geçen sene 1000 tl idi fiyatı.