Merhaba kızlar🌸 Saçıma ombre işlemi yaptırmayı düşünüyorum ama yapılması kaç saat sürüyor? Bebeğimi bırakıp gideceğim o yüzden sormak istedim.

esra49 benim saçım işlemsizdi ombre bile değildi 2.5 saat sürdü yanılmıyorsam ışıltı yapmıştım aralara sadece saçınıza da bağlı ama en az 3 saati gözden çıkarın

Akrep Uzun bir süre sanırım bebeğimi geçtim ben bile dayanamam 😂

esra49 Ben en son saçımı boyattığımda bebeğimide götürmüştüm çok zordu gerçekten 🥺

Akrep Beraber gittiğimizi düşünemiyorum bile 😂

esra49 valla bebeğimide çok zor olmuştu 😂😂 burdasın ama dokunamıyorum çok saçma repliğini canlandır gözünde, aynı öyleydi yavrum😂😂

esra49 aşko değişiyor süreç. Benim doğal saçlarım siyah.açma işlemi bi 2 saat sürdü. 1,5 saat kadarıda yıkaması, saç taranması, cilası, tekrar yıkaması. Fönü falan derken.. . Ben her gidişimde pişman oluyordum 😀😀

Akrep Benimki 9 aylık o replik bizim için geçerli olmaz kesinlikle ‘Yakarım romayı da yakarım’ daha iyi canlanıyor gözümde , kuaförden şutlarlar ikimizi de 😂😂😂

esra49 Ahahahahahahah 😂😂😂 şuan bizde öyle olurduk kesin

esra49 Benim kuaöfer tanıdık bir ablamdı. Valla benim sohbetle molalarlaa bi 6 saat sürdü 🤣 hızlı yapılsa 3 saatte biter herhalde 😃

Daha yeni ombre için gittim komple boya yaptırdım ombre yaptırmadım 4 saat sürdü

esra49