Onebaby Cmrhnm keske bende koku alamasam 🙂 her kokuyu hemen alirim aniden uzaklasirim migrenim tutuyor 😌 migrenim artmadan once odunsu kokular cok hoşuma gidiyordu. Tavsiye ederim
Cmrhnm Onebaby Rahatsızlığınız için Allah şifa versin inşallah ama öyle demeyin hayatım boyunca çok sıkıntı yaşadım ve şimdide eşimle bu konuda sıkıntı yaşıyorum çok kötü
Dolunayy mavi_naz1 Bi ara kullanıyordum bende sahiden çok güzel bir kokuydu , ama her tene yakışmıyor..
Glzr Cmrhnm david volker E-148 çok aşırı derecede kalıcı günlerce eşimden sonra sülale bu parfümü kullanmaya başladı 😂😂
Cmrhnm Pcoslu1anne Benim covid ile alakalı değil ya küçüklüğümden beridir var olan birşey maalesef ki
Cmrhnm Lavinia_ Evet full speed aldım set olarak hem yorumlar çok güzeldi hemde bütçeme daha uygundu🌼Eşimde çok beğendi
Gezenlady Cmrhnm budakoku instagramdan bakabilirsin orjinalle birebir kokular oluyor uzun süredir ordan alıyorum ben hermes erkek olanı öneririm eşime onu alıyorum çok memnun
Eslim_555 Cmrhnm canım ben şuan koronayim ve korona ile ilgili videolar izledim bilgi amaçlı bir vudeonun içeriğinde dr diyorki korona değilken eğer koku almada zorluk yaşıyorsanız bu ciddi bir hastalık habercisi diyordu bir norolojiye gitmeni öneririm
Cmrhnm Eslim_555 Nöroloji doktoru mu onunla mı alakalı bişey bu Kulak Burun Boğaza gitmiştim küçükken ama bişey yapamam demişti başka da bişey demedi başından savdı demekki
Cmrhnm Eslim_555 bu arada çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin bir an önce atlatırsınız inşallah
Eslim_555 Cmrhnm evet canım norolojiye gitmen gerek beyinle alakalı bişeymis.Tesekkur ederim sizede geçmiş olsun 🙏