Akrep Mirinda Bende iyiyim hamdolsun🌸 valla gözlerim arıyor profil fotosu tanıdık ama isimi bağlaştıramadım, ama senmişsin❤️🙈 sevineceğini bilseydim daha önceden sorardım🥲💙
Sedaa Mirinda bizimde öyle canım. Herkeste öyleymiş, normal o zaman 😁 bende sormuştum bi ara niye inmedi diye, 10 dk ya iner demişti, duş alıp çıkana kadar eski haline dönmuştu 😂😂
1dost Mirinda Herşey Yolunda merkez 👍😁 sorun yok gayet normal şimdi sen yaznca acaba niye diye bir düşünen olmuştur 😁
BirTospik BasakBurcu1 arkadaş 1 gün önce üye olmuş, bi de elalemin şeyinin resmini atın diye yazıyor, şaka mısınız? Erkek galiba
Deleted83 Mirinda Valla sen sormasan aklıma gelmeyecekti 😂 şimdi düşündüm de bizimki de öyle, geçen duşa gireceği vakit dikkat etmiştim 🙈 normalde demekki bacım 😂
ZRaporu Mirinda boşalmadan sonra idrarlarını yaptıkları için dik oluyor. Bizde de boşalmadan sonra işeme geliyor onlarda da aynı. Çişlerini tutup yapmadıklarında da sertleşiyor pipileri. Evde 3 erkek olunca pipi ansiklopedisi gibi oluyorsun 😅
Polyannacilik Mirinda valla ben eşime sorduğumda ilk 5 dakikadan sonra eski haline dönüyor her erkekte böyle olurmuş normalmiş yani 🥳🥳🥳