DenizMehmetSnmez Eylem canım 15 dk falan uzanman lazım çünkü zaten hemen kalktıgın için çabuk çıkar buda bir çeşit korunma yöntemi sayıyor doktorlar ininizin uzan ayaklarını kaldırabiliyorsan biraz yukarıya kaldır yastık koyabilirsin altına
Meryemali Ben 1 sene kalmadım yatıyordum ama 10-15 dka falan sonra bir akşam yattım sabaha kadar altıma yastık koydum. Gece yarısı yastıgı cıkarttım ve gene kalkmadan yattım o ay hamıle kaldım. Ve haftası zamanı k akşamı gösteriyordu sbaha kadat yat derim
Meryemali Bide gün aşırı olması gerekıyor hergun sperm kalıtesınk düşürüyor. Ve hamılelık için sogan kürünğ öneririm.
DenizMehmetSnmez Naime Bende aynı durumdayım canım bu denemediğimiz yol kalmadı ama işte Rabbim nasip edeceği zamanı bilir vardır bunda da bir hayır Rabbim içimizi daha fazla bebek hasreti ile yakmasın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere 🙏
Aslican Eylem bebek için sperm kalitesi de önemli eğer hergün yaparsanız spermin kalitesi düşer O yüzden olmuyo olabilir 😕 gün aşırı en ideal olanı bebek için
Eylem Kizlar cvplariniz icin Cok Tsk ederim.. esimle konusdum haftada 4 defa filan olsun diye Rica ettim Bunu doktorda tavsiye etmisdi. Allah hepinizden rahzi olsun
Melekgkdemir Eylem önemli olan yumurtlama günü. Ovulasyon testi alıp deneyebilirsin. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. 🤲🏻
Eylemclskn Eylem Canm İlişkiden Sonra Amuda kalkmayı deneyebilirsin birde ayağa Kalkma Gerekirse Öylece Uykuya dal Çünkü Umutsuzlalaştırmak kesinlikle istemem ama 4 ay Fazla Demek ki ilişkiden hemen sonra ayağa kalkıyorsun
Aybuke69 Eylem sperm sayısı azalır her gün ilişkiye girildiginde ilişkiden yarın saat once eşine türk kahvesi için sperm hızını arttırır