Kızlar bebeğim 6 aylık doğduğumdan beri aşırı emiyo yapışık ikiz gibiyiz gece gündüz ek gıdaya erken başladım çünkü istiyodu farkettim çokda güzel yiyo zebzelerden verdim sonrada çorbasını yapıp verdim içti meyve pek sevmedi akşamları yatmadan önce cicibebe verdim tok tutarsa gece kalkmaz belki diye fayda etmedi ama şimdi yatmadan önce hep onu istiyo oda zararlıymıs az önce bı postta gördüm ciğerleri doldurur balgam yapar demiş bı Arkadas ben ne verebilirim yatmadan önce cicibebe tarzında tok tutan bişey
Bebeğim doymuyor mu?🥲
Boğazına çok düşkün obez olmasından da korkuyorum ama çok istiyo ek gıdayı ☹️ günde 1 defa değil resmen 3 öğün filan istiyo agliyo emiyo sütüm de var
Ek gıdayı yedikten sonra bide emmek istiyo emiyo baya bı ☹️
Lagerthaaa kendin yap evde canım cici bebeyi o zaman bişey olucağını sanmıyorum
Lagerthaaa yatmadan önce kaşık maması verebilirsin
Lagerthaaa bezini günde kaç kere değiştiriyorsun 5 i geçiyorsa doyuyo demek
Ask_hosmus hiç aklıma gelmemişti araştırayim onu ondan yapayım ama obez olurmu bu sefer de doktor diyete sokarmı herkes ayaklaninca verir kiloyu diyo ama
Ask_hosmus çok değiştiriyorum hep çiş dolu oluyo gece gündüz sütüm doyuruyo zaten 2 hafta oldu başlayalı ama ek gıdayı çok istiyo tok olsa bile
Nietzsche marketlerdeki küçük kavonozlardan mi
Lagerthaaa çoğunluk anne sütü vermeye çalış ne güzel ek gıdayı istahli yemesi maşallah valla 🥳🥳
Lagerthaaa Gece mamaları var bana da söylediler de ben daha yoğurtun 3 gün kuralının 3. Günündeyim😇Şimdiden düşünüyorum bende acaba ya doymazsa diye ama anne sütümüz en önemlisi onunda katkısı olacak diye düşünüyorum 🙏🏻❤️
Lagerthaaa Hayır canım normal mama gibi kutuda satılıyor. Tabağa suyla karıştırıp sen yapıyorsun. Hipp alabilirsin mesela.
Polyannacilik yetişemiyorum ki bu sfer de 😅 geçen ilk sebze çorbası verecegimde bı kaç kaşık verip bırakacaktım nerdeyse 1 tas içti korktum bı şey olacak diye Allah’tan olmadı sütümde yetiyo bu çocuk niye böyle anlamadım kansızlık filan yaparmi acaba çok yeme isteği doktora gitmeyi düşünüyorum 🥲
Deleted83 çok heyecanlı oluyo bu dönem bende sabırsızlıkla tadımlarin bitmesini bekliyodum😂
Nietzsche onu denicem bu akşam inşallah cicibebeyi aramaz
Lagerthaaa Evet bende de öyle 🙈Daha çok heyecan biraz korku ya beğenmezse ya alerjisi çıkarsa diye🙄Her gün öğlen olsun diye bekliyorum 🙈 Vereceğiin tavsiyeler varsa kesinlikle açığım 🙏🏻Sen ilk nelerle başladın😇
Lagerthaaa dene bence aramaz ,iyi geceler maması falan var . Baya tok tutuyor
Lagerthaaa Muhtemelen cicibebe tatlı diye istiyor onu. Hazır cicibebe verme şeker sadece o kendin yap ben hep kendim yaptım bu tarifle yapıyorum. Meyve zaten hemen verme tadına alışırsa sebze yemez. 6 aylık fazla ek gıda vermemeye çalış önceliği seni emmek olsun tadım yaptır. Anne sütü alan çocuk obez olmaz demişti doktorum bana zaten iyice hareketlenince almıyor kilo benim kız da dediğin gibi çok yer ama 10 aylık 8,5 kilo filan ancak heralde. Yatmadan önce hipp kaşık maması veriyorum bazen ben illa cicibebe isterse kendi yaptığını ver
Deleted83 patatesle başladım ben ilk 3 gün sonra havuç 3 gün sonra da kabak verdim en sonunda hepsini karıştırıp çorba yaptım çok sevdi 🥰
TombulHatun benim kızım şuan 5 ay 8 günlük kilosu 7.310 gr 🙄az mı ki bilemedim 🙄