• Cinsellik
  • Yazz doğum kontrol hapı nasıl kullanacam

Kızlar şimdi aldım ama nasıl kullanacam tam etkileri varmı bilmiyorum kullananlar varsa bilgi verebilirler mi bide bugün adetimin 4 cü günü adet gittiğinde mi kullanayım yada şimdi mi ve tok veya açken kullanılır mı herhangi bi etkisi var mı

Mutsuzummm prospektüsünde nasıl kullanılması gerektiği yazar aslında. Normalde adetin 1.günü başlamak gerekiyor. Geciktirmeden başla. Hemen korumaya başlamaz. O yüzden en az 2 hafta ek bir koruma yöntemi ile korunmaya devam edin. Her gün aynı saatte almaya dikkat etmelisin. Bunun için alarm kurabilirsin. Yoksa unutulabiliyor. Gece yatarken alman daha iyi olur. Gündüz mide bulantısı yaparsa zorlanabilirsin çünkü.

Mutsuzummm ben adetin 2. Yada 3. Günü başlamıştım ara vermeden her gün kullanıyorsunuz. 4.günü de başlanabiliyordur herhalde yine de aldığınız ecz. Arayıp danışın. İlk 1 2 hafta kadar ek olarak korunun. Akşamları 11 11buçuk civarı içiyordum alarm kurun hep aynı saatte almak ve unutmamak adına. Beyazlara geldiğiniz zaman adet olmuş oluyorsunuz hiç aksatmadan için.

Mutsuzummm Yazz 24+4lük doğum kontrol hapı ara vermeden kullanacağız bir hap. Reglin ilk üç günü içinde başlamış olursanız yumurtlamayı daha iyi düzene koyar. Bittikçe alıp kullanmanız gerekiyor. Alarm kurup içebilirsiniz. İlk paket için dikkatli olursanız bünyeniz ilaca alışıp yumurtlamayı kontrol ettiği takdirde ikinci kutu daha koruyucu olur sizin için.