• +18
  • ATEŞLİ GECELER 🔥

Allllsiyi eşimde erken boşaltma sorunu var iğrenç bir şey oldu ya 1 dkka bile sürmedi sinirlendim de belli etmedim umarım erken boşalmamak için bir şeyler yapar

1232222 benim eşimde de aynı sorun vardı doktor a gidince hap vermişti hala kullanıyor. Minimum,15 dakika sürüyor

Allllsiyi ben kırmızı jartiyer giymiştim o kadar kudurmuştu ki çok hoşuna gitmişti onu hiç böyle görmemistim

1232222 hayır zaten bu depresyon anksiyete ilacı aynı zamanda cinsel isteksizlik yapar. Sakın bu şekilde doktor yazmadan tavsiye üzerine gidip ilaç falan almayın. Bu ilaçları başlayınca bırakması çok zor. İki senelik antidepresan geçmişim var benim neler olduğunu çok iyi biliyorum.

Ne mutlu size. Ben yazılarınızı okudukça ağlıyorum 😞
      Kadınlığımı unuttum. 37 yaşındayım her gece ama her gece bekliyorum. Belki yanıma gelir cinsellik yaşarız diye.
      Aslında en zoru bu gece kabullenmek oldu. Aslında biz çoktan bitmişiz 😞

1984selen bence kendine güven sen beklentiye girdikçe yapıyor sanki kendi hayatına bakmayı dene gez dolaş eğlen belki onu takmadıgını düşününce anlar

deleted_11028 sanirim Cok haklisiniz. Ben üstüne düstükce dahada bir havalara giriyor. Artik kendimi toparlama karari verdim. Desteginiz icin Cok Tesekkür ederim