1984selen Ne mutlu size. Ben yazılarınızı okudukça ağlıyorum 😞 Kadınlığımı unuttum. 37 yaşındayım her gece ama her gece bekliyorum. Belki yanıma gelir cinsellik yaşarız diye. Aslında en zoru bu gece kabullenmek oldu. Aslında biz çoktan bitmişiz 😞
1984selen deleted_11028 bir bilsem. Belki kilo aldım diyemi. İnanın bilmiyorum. Kendisine sordugumda aldığım cevap hep aynı “ saçmalama” Bende çok yoruldum artık. Beklemekten,umut etmekten, üzülmekten 😞 bir yanım hep ağlıyor ama hep.
deleted_11028 1984selen bence kendine güven sen beklentiye girdikçe yapıyor sanki kendi hayatına bakmayı dene gez dolaş eğlen belki onu takmadıgını düşününce anlar
Cikolatali-waffle 1984selen canım öyle düşünme kendine güvenli ol haklısın kilo gerçekten cinselliği etkiliyor. Ayıptır slrması kaç kilosun ki bu kadar sorun edecek
1984selen deleted_11028 sanirim Cok haklisiniz. Ben üstüne düstükce dahada bir havalara giriyor. Artik kendimi toparlama karari verdim. Desteginiz icin Cok Tesekkür ederim
1984selen Cikolatali-waffle 115 😞 Ama diyete basladim. Kendime bakicam artik. Cikicam Bu bunalimdan. Cok Tesekkür ederim Size. Yorumuma cevap verdiginiz icin