Mehtap93 Ekimin 8 de evlendim ve o tarihten beri doğum kontrol hapı kullanıyordum. Yaklaşık 2 haftadır hapı bıraktım ve korunmasız ilişkiye giriyorum sizce hamile kalma riskim varmıdır?
Findukkk Mehtap93 ilacı kullanırken bile saatleri geçirirseniz düzenli kullanmazsanız hamile kalabilirsiniz.
2bebelianakurt Mehtap93 Korundugum halde 2.ye hamile kalan me😂😂🤚🤚 O yüzden korunma yoksa kesin gözüyle bakılabilir hamileliğe 😂
Mehtap93 Birbyan Duyduğum kadarıyla hapın etkisinin geçmesi lazımmış bi kaç ay, onu merak ediyorum esas, yumurttalar tembelleşiyormuş bir süre olmuyormuş hamilelik araştırdığımda bunu öğrendim
Aliciasierra Mehtap93 hiç belli olma ben korunma iğnesi vuruldum 3 + 3 ay lik vuruldum sonra çok yanetki yapınca vuruldum daha . Bana dendi hani iğnenin etkisi geçene kadar felan hatta 1 yıl çocuğu olmayanlar okuyormuş diye . 2 ay sonra korunduğum halde condim ile korunuyordum hamile kaldım oğlum şu an 6 aylık
Patateskizartmasi7 Bende doğum kontrol hapı kullanıyordum Ekim de başladım Kasım da bıraktım bıraktığım an hamile kaldım 😊