• Muhabbet
  • Eltim akşama kadar yatıyor ama ona laf yok nerde hata yapıyorum ya

Kızlar merhaba benim eltim var akşama kadar yatar kayinvalidem asla ona seslenmez , bugün kayinvalidemlerde kalıyoruz eltim kendine kahve yapar siz icermisiniz diye sormaz akşama kadar yattı evde , bende az önce kayinvalidem nescafe sevmediği için eşime sen icermisin dedim , kayinvalidem icerde esimi dolduruyor bana sormadı öğrenmesi lazım diyor, esimde annemede kahve yap dedi tamam dedim , kayinvalidem de ben zorla yapılan kahveyi içmem bana yapmasın içmem vs diyor , ama eltime sesleniyor hadi gel kızım kahve içiyoruz diye ,ben neden göze batıyorum bunu bilmiyorum ve sinirim bozuluyor , dün gece otururken eltimle kendisine pişmaniye koymuş bana vermedi bile

Tinkerbell sevmediğini bilsen bile teklif etmen ince bi hareket olurdu aslında.. Sanırım kayınvaliden eltini kayırıo gibi 🤷☺️

Tinkerbell sanki böyle bir postu daha önce de okumuş gibiyim 🤔 benim anlamadigim eltin ,siz ve kayinvaliden neden ayni evde kaliyorsunuz🤷🏻‍♀️

Tinkerbell eşine deseydin sabah sordum sevmediğini soyledi diye ayrıca anneme de yap üslubu yanlış olmuş emir verir gibi

Tinkerbell valla ben senin yerinde olsam araya hic eşimi sokmam. Direk kayinvalidemin yüzüne söylerdim. Sen nescafe sevmiyorsun diye yapmadim derdim. Eşinin kahve yap demesi hoş olmamiş ama kayinvaliden de zoraki yapilan kahveyi içmem dediginde yapmazdim kahveyi. Eltini de kahve iciyoruz gel dediginde, eltin geldiginde ondan kahve yapmasini sen söyleyebilirdin, biz eşimle nescafe iciyoruz. Siz sevmiyorsunuz diye yapmadim, kendinize kahve yap derdim ☺ bayramlarda köye kaynanamin yanina gittigimizde yeni evliyken bende yemek yapiyordum. Herkesin icinde kaynanam yemek güzel olmamiş ben yiyemem bunu dedi. Eşimde cok güzel, ben yiyorum valla dedi ki kayınlarim eltilerim hepsi yiyordu yemeği ne güzel. Eşimde beğenmeyen yemesin dedi. Diğer eltimi övdü kaynanam, senin yemeklerin cok güzel oluyor dedi. Bende bundan sonra mutfak sana emanet elticigim dedim 😂 4 sene oldu ,daha hic yemek yapmadim, kahve bile pişirmedim kaynanamin mutfaginda 😊😁 biraz kendine güven, kimseye kendini ezdirme.

Sedaa Tam benim kafasın ya 😃 Süper valla. Çok iyi yapmışsın. Herkesin kıskançlığı bitti bide onların kıskançlığıyla uğraşıyoruz 🙄😃

Tinkerbell Olursa olsun valla. Yapmadan yaptı olacağıma yapıpta yaptı olmayı tercih ederim herzaman. Biraz eşindede bitiyor malesef..

Tinkerbell eltim olmasını hiç istemezdim inşallah evlendigim kişi bir evin bir oğludur diye dua ederdim çok şükür de öyle oldu 🥰 Allahım aramızı bozmasın 🙏🏻

Tinkerbell valla bazen diyorum iyiki ne eltim ne görümcem var kaynanamda dünyanın öbür ucunda sanırım bu konuda epey şanslıyım ama şunu anlayamıyorum size hayatı zindan eden insanalra genel konuşuyorum siz neden zindan etmiyosunuz eşiniz yanınızdayken mükemmel davranın o yokken getirin burunlarından hayır yani tatlım onlardan ne eksiğin var sür savaş boyalarını taş üstüne taş koyma 😚 ah bazen diyorumki Allah iyiki bana böyle insanalar denk getirmiyor dünyayı dar ederdim valla

Tinkerbell altta kalma kuzum ezerler seni daha çok. Ben hayatta susamam haklıysam cevabımı veririm degilsem susarim ama eger hakliysam hic susmam onlarda bilir zaten bu huyumu. Haksızlığa hic gelemem

Tinkerbell eltin gibi olanlar bu hayatta kazanıo kaç kere şahit oldum hiç kendini yıpratma kendini ezdirme sende bi annenin evladısın nie ezdiresin kendini..

Tinkerbell Allah dağına göre kar veriyor ya. Eltim olsaydı kesin anlaşamazdık vermemiş rabbim 🙏🏼 Aynı yerde bile bulunmazdım öyle insanla, belliki kaynananızıda dolduruyor size karşı

Birmelekannesii aynen, 4 eltim var, hepsi de bana ne ballısın der 😂 aslında birazda eşten kaynaklaniyor, eşim her zaman hep benim yanimda, haksiz da olsam hep beni savunur, başkalarinin yaninda asla beni kücük düşürmez. Köye gittigimizde kaynanam bana soba yak diyordu ama ben bilmiyorum yakmasini diyordum, eltime kitliyordum. Gercektende bilmiyordum ama. Ben temizlik yapiyordum sadece. Bi keresinde eltimle temizlik yaptik, kaynanam eltimi övdü yine, cok güzel temizledin evimi dedi. Eşimde vardı yanimda yine. Ben tam kaynanama birsey diyecekken sus işareti yapti bana eşim. Ertesi günde bundan sonra sen annemin işine karışma, birsey yapma, yat uzan dedi 🤣 bende hep öyle yaptim. Kaynanamin evine varinca yatiyorum hep, kaynanamda niye yatiyon demiyor 😁

Lagosiyawo gercekten cok şansliymişsin kız. 😁 benim 4 eltim ,4 görümcem var. Ben evin en kücük geliniyim. 4 eltim bana birsey söyleyemez, hepsi kıskanır, eşim hepsinin gözünü korkuttu, ☺ 4 görümcemde hepsi ablam gibi, kardeşleri gibi görüyorlar beni. Bir tanesi içten pazarlikli ama yine de iyi anlaşiyoruz 😄 eltilerimi hic sevmem, hepsi kurnaz, kaynanama yaranmak icin işlerini yapiyorlar, yalan, dolan ne ararsan var.

Sedaa Kesinlikle katılıyorum, biz ne dersek diyelim anlamıyolar ama kendi oğulları söyleyince ağzını açıp bişey diyemiyolar 😃 Benim eşimde öyle gerçekten hep savunur ezdirmez, bikeresinde bizimle birlikte yaşamanın şakasını yapmıştı eşim direk sen kendi annene babana bakmıyorsun benim karım sana niye baksın demişti 🙈 Daha şakasını bile yapamıyor. Benimde 2 eltim var senin hesap başlarda yapıyordum kıymetli onlar oluyordu. Bende artık elimi asla birşeye sürmüyorum. Eşimde herkes kendi işini kendi yapsın der yanında 😃 Gerçekten evlilikte eşin nerde durcağını bilmesi önemli, ben annesini asla kötülemem ona ama o annesini bildiği içinde beni ezdirmez asla ☺️ olması gerekende bu zaten, şanslıyız bak seninle 😃

Birmelekannesii aynen canım, aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende kaynanami asla kötülemem eşime, ama eşim biliyor annesinin huyunu. Yeni evliyken yine kaynanam beni aradi, telefon elimde mesela, dıt edip kapatirdi hemen. Uzun çaldırmazdi bile. Bende hemen arardim kaynanami, ama meşgul. Eşimi ararmiş, sedayı arıyorum arıyorum telefonuma bakmiyor diyormuş eşime. Eşimde beni arardi, hemen annemi ara derdi. Ben yine birsey demezdim eşime. Sonra birgun hafta ici eşim izinliydi evdeydi. Yine kaynanam beni aradi, telefon dıt deyip kapandi, bak seni arayacak annen dedim ,eşimin telefonu çaldı 😂 ben açtım telefonu. Efendim annecim dedim 😂 aa seda senmiydin, oğlumu aramiştim ben dedi, oglun yok ben varım dedim 😂 eşim aldi telefonu, niye sedayi kısacık çaldirip kapatiyorsun dedi. Bende her zaman böyle yapiyor dedim. Kaynanam sus pus oldu, kapatti telefonu. Artik hep uzun uzun çaldiriyor. Ben hic aramiyorum .😁